Yılın Öğrenci Altın Ambulans Ödülü Gökçe'ye Takdim Edildi

Altın Ambulans Sağlık Ödülleri, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında gerçekleştirilmektedir.

  • 1799
Yılın Öğrenci Altın Ambulans Ödülü Gökçe'ye Takdim Edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde ilk yardım ve acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak, acil sağlık hizmetleri alanında ulusal ve uluslararası platformda saygın ve vazgeçilmez bir etkinlik olmak amacıyla organizasyonu gerçekleştirilen Altın Ambulans Sağlık Ödülleri geleneksel hale gelen Türkiye’nin sağlık sektöründeki en prestijli ödülüdür.Sağlık sisteminin en prestijli ödülü olan Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde 25 Şubat– 10 Mart tarihleri arasında SMS sistemi ile yapılan oylamada 7 farklı kategoride ön elemeyi geçen 37 aday için binlerce oy kullanıldı.

2020 Yılı Altın Ambulans Oylaması Sonucu Öğrenci  Kategorisinde Kazım Gökhan Gökçe altın ambulans ödülünü kazandı. Pandemi şartları nedeni ile altın ambulans ödül töreni ertelenmişti, adayları daha fazla bekletmemek adına ödüllerini kurum yöneticilerinin takdim etmesini rica etmiştik. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilgin Şenel , Öğr. Gör. Ali Akgün ve Öğr. Gör. Mahmut Beler tarafından yılın öğrenci altın ambulans ödülünü Kazım Gökhan Gökçe'ye takdim etti. 
 

Bakmadan Geçme