Yiğit, 'Tüm Türkiye'ye örnek olacak bir turnuva yapıyoruz'

Fethiye Kaymakamlığı'nın idaresinde, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirilen ''Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'' sonlanmasının ardından Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit açıklamada bulundu.

  • 583
Yiğit, 'Tüm Türkiye'ye örnek olacak bir turnuva yapıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 4 ay süren “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası” sona erdi. Turnuvanın bu seneki şampiyonu ise Ölüdeniz Mahallesi oldu. Tüm Türkiye’ye örnek olabilecek olan bu turnuvanın ikincisinin tamamlanmasının ardından Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit değerlendirmelerde bulundu.

“2 senedir sorunsuz bir şekilde turnuva yapıyoruz”
Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Bu sene 24 takımın katıldığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın sonuna geldik. Muhtarlarımı teşekkür borçluyum. Bu tip turnuvalar genelde sıkıntılı olur fakat 2 senedir sorunsuz bir şekilde turnuva yapıyoruz. Tüm Türkiye’ye örnek olacak bir turnuva yapıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İki senedir bu turnuvamıza sponsor olduğu için Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne de teşekkür ediyorum. Sadece bu turnuva değil Fethiye’de çok sayıda spor faaliyetlerine destek oluyorlar. Bu yüzden de ayrıyeten teşekkür ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme