Yiğit, 'Bu Zihniyet 25 Yıldır Muğla'yı Yönetiyor'

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketlerinden birisi olan BELTES Petrol Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. web sitesini inceledi. Linke tıklandığı zaman Endonezya'da bir sayfaya yönlendirildiğini belirten Yiğit, 'İnternet sayfasına sahip çıkamayan zihniyet 25 yıldır Muğla'yı yönetmektedir' dedi. 

  • 514

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit şu ifadeleri kullandı;  “31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala siyaset epey hızlandı, ziyaretler çoğaldı, vaatler havada uçuşuyor. Eksik ve yalan yanlış beyanlar akılları karıştırıyor. Zafer Partisi çalışma arkadaşlarımızın çalışması neticesinde enteresan ve bizi hayretler içerisinde bırakan bir bilgiyi Muğlalı ve Muğla’da yaşayan vatandaşlarımızla paylaşmak istedim. 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak bazı adaylar gibi brifing almadığımız için bazı bilgilere ihtiyaç duyduğumuz anda internet sitesinden faydalanıyoruz. Belediye iştirak şirketlerinin faaliyet alanlarını incelerken enteresan bir olaya şahit olduk.

Büyükşehir iştirak şirketlerinden biri olan BELTES Petrol Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ilgili araştırma yaparken Muğla Büyükşehir Belediyesine ait web sitesinde şirketler ve kuruluşlar linkine tıkladığınızda şirketin kendi sayfasına değil de ‘BELT ESENERJİ’ isimli Endonezya da bir ana sayfaya yönlendirme yapmaktadır. Sayfayı Türkçe ye çevirdiğimiz de sanal kumar oynatılan bir site olduğu anlaşılmaktadır. İnternet sayfasına sahip çıkamayan zihniyet 25 yıldır Muğla’yı yönetmektedir. 

Muğla’nın geleceği ile kumar oynayanlara geçit vermemek için oylarınızı Zafer Partisinde birleştirin. Ülkemiz ve Muğla’mız ile kimsenin kumar oynamasına müsaade etmeyeceğiz.  Zafer Partisi mensupları olarak buradan tüm vatandaşlarımıza tekrar sesleniyorum. 

AKP ve CHP nin birbirinden farkı yok. Ülkemizi ve Muğla’mızı yağmalayacak olan iki zihniyete de dur demenin yolu Zafer Partisinin Belediyeciliğinden geçmektedir. Ünal YİĞİT ve tüm İlçe Belediye Başkanı adaylarımızla buradan söz veriyorum. Ülkemizi ve Muğla’ mızı yağmalatmayacağız.”

Yiğit, 'Bu Zihniyet 25 Yıldır Muğla'yı Yönetiyor'

Bakmadan Geçme