• Haberler
  • Güncel
  • Yiğit, '19 Mayıs'ı Fethiye'de coşkuyla kutlayacağız'

Yiğit, '19 Mayıs'ı Fethiye'de coşkuyla kutlayacağız'

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın Fethiye'de coşkuyla kutlanacağını belirterek açıklamada bulundu.

  • 454

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de coşkuyla kutlanacak. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Fethiye’de coşkuyla kutlanacağını belirterek açıklamada bulundu.

“Gençlik Haftası’nın startını verdik”
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Her yıl 15-21 Mayıs arası Gençlik Haftası olarak kutlanmaktadır. Yarın da gençlik haftasının açılışı olarak sporcular ile açılış töreninde çelenk sunumu yapacağız. Çelenk sunumunun ardından başarılı sporcularımıza kaymakam beyi ardından da belediye başkanımızı ziyaret edip Gençlik Haftasının startını vermiş olacağız. 

“Gençlik Haftası’nı coşkuyla kutlayacağız”
Gençlik Haftası içerisinde birçok etkinliğimiz var. Bunu kamuoyuna da paylaşmıştık. 19 Mayıs’ta da coşkulu bir şekilde 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımızı kutlayıp inşallah gençlerimize önümüzdeki nesillere iyi bayram yaşatmayı umut ediyoruz.
 

Bakmadan Geçme