• Haberler
  • Güncel
  • Yerel Tohumlar Derneği'nden birlik beraberlik etkinliği

Yerel Tohumlar Derneği'nden birlik beraberlik etkinliği

Fethiye Yerel Tohum Derneği tarafından Yörük Çadırı'nda 'Birlik ve beraberlik' çerçevesinde kahvaltı etkinliği düzenlendi.

  • 460

Fethiye Yerel Tohum Derneği Yörük Çadırı’nda anlamlı bir programa imza attı. Dernek Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter ve yönetimi tarafından organize edilen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, DEVA Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, CHP Milletvekili adayı Mehmet Demir, dernek ve STK üyeleri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Etkinlikte konuşan Yeter, şunları söyledi:

"Bugün güzel bir toplulukla beraberiz. Bütün üyelerimiz, dostlarımız, derneğimizi destekleyen arkadaşlarımız herkes davetimize icabet ettiler. Çok mutlu olduk. Amacımız bir kaynaşma kahvaltısı düzenlemekti. Bilindiği üzere bizim derneğimiz İncirköy'de. Fakat burada da Yörük Çadırı İsmail Bey'in sayesinde geçici de olsa bir küçük alanımız vardı. Hem o alanda köyde çocuklarla ürettiğimiz fidenin dağıtımını burada gerçekleştirdik. Hem de yaylada ekmek isteyenler için tohumlar vardı. Tohumlarımızın dağıtımını sağladık. Çok güzel bir kaynaşma gerçekleşti. Bugün burada herkes bir amaç için bir aradaydı. Türk halkının kaynaşmasını, birleşmesini, dayanışma örneğini göstermek için buradaydık. Gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok tahminimizin üzerinde bir katılım gerçekleşti. Yoruk Çadırı İsmail Bey'e de çok teşekkür ediyoruz. Destek veren bütün üyelerimize ve arkadaşlarımıza teşekkürler. Sevgili siz basın derneğine de teşekkür ediyoruz."

Yerel Tohumlar Derneği'nden birlik beraberlik etkinliğiYerel Tohumlar Derneği'nden birlik beraberlik etkinliği

Bakmadan Geçme