Yenilgisiz Şampiyon sağlık kontrolünden geçti

Avrupa ve Dünya Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, 30 Nisan Pazar günü İstanbul'da ringe çıkacağı WBC Boks Gecesi organizasyonu öncesinde sağlık kontrolünden geçti.

  • 804


Avrupa ve dünya şampiyonluğu altın kemerlerini kazanan gururumuz Fethiyeli namağlup profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, hafta sonunda İstanbul Sancaktepe Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’nde önemli bir etkinlikte yer alacak. 81 kilo yarı ağır sıklet kategorisinde dünya şampiyonluğu için ter dökecek olan Hasan Kubilay Alcu’nun sağlık kontrolü, Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde gerçekleştirildi. 

Geçtiğimiz yıllarda Mike Tyson ve Muhammet Ali gibi isimlerin yer aldığı bir organizasyona Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin destekleri ile katılım sağlayacağını aktaran Fethiyeli yenilgisiz profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, önemli bir şampiyonluğu daha Fethiye’ye getirmek istediğini ifade etti.  

WBC Dünya Şampiyonluğu Boks Gecesi için yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden yenilgisiz profesyonel boksör Hasan Kubilay Alcu, “Geçtiğimiz yıllarda ülkemizi ve Fethiye’yi dünya ve Avrupa şampiyonlarında başarıyla temsil ettim. Şimdi dünyanın en büyük kemeri için mücadele edeceğim. Tarihte ilk kez ülkemizde yapılacak olan WBC Dünya Şampiyonluğu için hazırlıklarımızı tamamladık. Allah’ın izniyle galibiyetle döneceğiz. Böyle büyük bir organizasyonda ülkemizi ve Fethiye’mizi temsil edeceğim için çok mutluyum. Yoğun bir antrenman sürecimiz oldu. En iyi şekilde mücadele edip, WBC Dünya Şampiyonluğu kemerini Fethiye’ye getireceğim” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Alcu, “Sağlık kontrollerinde herhangi olumsuz bir duruma rastlanmadı. Doktorlarımızın belirttiği gibi formum oldukça yerinde. Sağlığım yerinde ve kalbim taş gibi… Mike Tyson ve Muhammet Ali gibi isimlerin yer aldığı bir organizasyonda ringe çıkacak olmanın gurunu yaşıyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan aynı zamanda ana sponsorum Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne sağlık kontrollerim ve destekleri için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yenilgisiz Şampiyon sağlık kontrolünden geçtiYenilgisiz Şampiyon sağlık kontrolünden geçti

Bakmadan Geçme