Yeniden Refah Partisi'nden Yardım Sözü

Cumartesi gecesi sabaha doğru Çomakdağ, Kızılağaç'da meydana gelen ve iki vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve bir vatandaşımızın yaralandığı yangın hepimizi derinden sarsmıştı. Baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için olay yerine giden Yeniden Refah Partisi millet vekili adayları İsmail Baykal, Kadir Gürsoy, Ersin Topbaş, Nesim Polat ve İl Başkanı Yılmaz Elçin evi yanan ve ailesinden iki kişiyi kaybeden vatandaşımıza hemen vakit kaybetmeden evini yenileme sözü verdi. 

  • 535

1’inci sıra vekil adayı İsmail Baykal, “Maalesef acı bir olay ile karşılaştık. Sabah haberini alır almaz acıyı paylaşmaya ve üzerimize düşeni yapıp vatandaşımızın yarasını sarmaya buraya geldik. Geldiğimizde acımız bir kat daha arttı Rabbim hayatını kaybeden o iki canımıza rahmet eylesin. Yaralı evladımıza bir an evvel şifa versin. Giden canları geri getiremeyiz lakin kalan vatandaşımızın acısını paylaşıp ona destek olabiliriz. Müteahhit olan vekil adayımız ve iş insanı olan diğer vekil adayı kardeşlerimiz ile bir an evvel buranın yenilenmesi işini üstlendik. Kısa sürede vatandaşımızın en azından acısını biraz olsun dindirecek o çalışmayı yapacağız.” dedi.

Daha sonrasında İkiztaş ve Ketendere’de vatandaşlar ile buluşan partililerin seçimde verecekleri her oyun, vekalet niteliğinde olduğunu ve Refah Partisi’ne verilecek her vekaletin değerini ve karşılığını bulacağını ifade etti.

Tarımda ve hayvancılıkta milletin lehine reformlar olacağını, Muğla ilinin ve ilçelerinin ürünlerinin değer marka farkının artacağını bildiren İsmail Baykal, “Uzun yıllardır Muğla için mücadele ediyoruz, şimdi sizden yetki istiyoruz.” dedi.

Çalışmalar kapsamında bugün Milas’ta bulunacak olan İsmail Baykal, baba ocağı Selimiye’de halka hitap edecek.

Bakmadan Geçme