YENİ YIL PAZARI KURULDU

Fethiye Belediyesi, FETAV ve El Emeği Göz Nuru'nun işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Yeni Yıl Pazarı' Beşkaza Meydanı'nda açıldı. Hediyelik eşyadan yöresel lezzetlere kadar birçok şeyi bünyesinde barındıran stantlar, pazar akşam 18.00'a kadar ziyaretçilerini bekliyor.

  • 1855
YENİ YIL PAZARI KURULDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni yıla sayılı günler kala Beşkaza Meydanı’nda “Yeni Yıl Pazarı” kuruldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren kurulan birbirinden renkli stantlar, pazar günü saat 18.00’a kadar açık olacak. İçerisinde el emeği ürünlerden lezzetli yiyeceklere kadar birçok şeyi barındıran bu özel pazara olan yoğun ilgi FRT TV kameralarından kaçmazken bu özel pazar için emeği geçenler tarafından çeşitli açıklamalar yapıldı.
DİNÇER, “YENİ YILI EĞLENCELİ BİR ŞEKİLDE KUTLAMAK İSTEDİK”
FETAV Müdürü Dilek Dinçer, “Yeni yılı neşeli eğlenceli bir şekilde kutlamak istedik. El Emeği, Göz Nuru Ekibi’nden “Böyle bir etkinliğe ne dersiniz?” diye bir fikir geldi. Tabi ki sıcak baktık, belediyemiz de onaylayınca hep birlikte; Fethiye Belediyesi, El Emeği Göz Nuru Topluluğu, Aşçılar Derneği, Likya Kadın Kolları ile bu etkinliği düzenledik. Gördüğünüz gibi müzikle ve dansla süsledik. Güzel geçiyor, katılım gayet iyi. Etkinlik 2 gün sürecek, daha da iyi olacak. Herkesi bekliyoruz” dedi.
ARSLAN, “YİYECEKLERLE BURADAYIZ”
Fethiye Aşçılar Derneği Başkanı Onur Arslan, “El Emeği Göz Nuru Ekibi’nden bize böyle bir teklif geldi. FETAV ve Fethiye Tanıtım Vakfı da bu etkinliği düzenlememiz için destek oldular. Fethiye Aşçılar Derneği olarak işimiz doğrultusunda yiyeceklerle buradayız. Festivale katkı sağladık. Çok kalabalık, çok hareketli, çok güzel geçiyor. Gelmeyenler de bunu izlerse bir an önce festivale yetişsinler, yarın da devam ediyor” şeklinde konuştu.
BAHÇIVAN, “HERKESİ DAVET EDİYORUZ”
El Emeği Göz Nuru Başkanı Halil Bahçıvan, Uzun zamandır bu tarz etkinlik yapabilmek için savaşıyorduk. “Fethiye’de ben olmasın, biz olsun” dedik.  Bu “biz” in içerisinde de Aşçılar Derneği’nden Onur Bey, FETAV’dan Dilek Hanım sağ olsunlar bizlere önayak oldular. Onların öncülüğüyle, birlik ve beraberlikle çok güzel bir etkinlik olacağına inanıyoruz. Cumartesi ve pazar günü mutlulukla, coşkuyla, eğlenceli bir etkinlik olacak. Tüm Fethiyelileri büyük, küçük demeden; yerli, yabancı demeden bu coşkuya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
AKBUGA, “FETHİYE’DE BÜYÜK BİR YENİ YIL COŞKUSU VAR”
Fethiye Bedensel Engelliler ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Akbuga, “Fethiye’de büyük bir yeni yıl coşkusu var. Hep beraber bir araya geldik.  FETAV’ın düzenlemiş olduğu, bizlere de yer verdiği Fethiye Bedensel Engelliler ve Dayanışma Derneği olarak, bizler de stantlarda engelli kardeşlerimizle hep beraber ortaya güzel şeyler koyabilmek için buradayız. Bütün Fethiye’yi bekliyoruz. Bu zamanlarda hep güzel günlere şahit olamıyoruz. Bu güneşli günde gelin hep beraber müziğin, eğlencenin ve sanatın zirvesini yaşayalım” dedi.

YENİ YIL PAZARI KURULDU
YENİ YIL PAZARI KURULDU
YENİ YIL PAZARI KURULDU
YENİ YIL PAZARI KURULDU
YENİ YIL PAZARI KURULDU
YENİ YIL PAZARI KURULDU
YENİ YIL PAZARI KURULDU
YENİ YIL PAZARI KURULDU

Bakmadan Geçme