YELDA EROL GÖKCAN'DAN FETHİYE ZİYARETLERİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk'ün iştirakiyle Fethiye'de çeşitli ziyaretlerde bulundular.

  • 1704
YELDA EROL GÖKCAN'DAN FETHİYE ZİYARETLERİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün iştirakiyle gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Kaymakam Vekili Alper Balcı’yı makamında ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk Kaymakam Vekili Balcı ile istişarede bulundular.
Ziyaret hakkında konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan,’’ Kaymakam Vekili Alper Balcı’ya hoş geldin ziyaretinde bulunduk. Sonrasında yeniş seçilen oda başkanlarını ziyaret edip İlçe Başkanlığı,’nda bir araya geleceğiz. Sonrasında ayrılacağım. İnşallah bayramdan sonra daha yoğun bir Fethiye ziyaretimiz olacak.’’ dedi.
Ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir sonrasında Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’yı son olarak da Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’ı ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Gökcan ve Ak Parti İlçe Başkanı Öztürk buralarda da ilgiyle karşılandılar. 
Ziyaretlerin son durağı ise Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığında Teşkilat’ı oldu. Burada teşkilat ile buluşan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Gökcan, yönetim kurulu ile karşılıklı istişarede bulundu.


 

Bakmadan Geçme