YAZAR GÜÇ, ETKİLİKTE KİTABINI İMZALADI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Üyesi Turhan Güç, son kitabı 'Geçmişin Gölgesinde Arınma'yı düzenlenen etkinlikte imzaladı.

  • 979
YAZAR GÜÇ, ETKİLİKTE KİTABINI İMZALADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Üyesi Yazar Turhan Güç, dernek binasında düzenlenen etkinlikle son kitabı olan ‘Geçmişin Gölgesinde Arınma’yı imzaladı. Dernek üyeleri ve okurseverlerin eşlik ettiği program sohbet havasında ilerledi.

Yazar Turhan Güç etkinlikte : "Hepiniz hoş geldiniz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin misafiri olarak burada bulunmaktan çok gurur duyuyorum. Bu benim ikinci romanım umarım beğenirsiniz. Beni davet ettiği için Çağdaş Yaşamda ayrıca teşekkür ediyorum bu tanıtma fırsatını bana verdikleri için. Bu arada öğrencilerimize de bir katkısı olursa ucundan kıyısından o da beni ayrıca mutlu edecektir, geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim." dedi.

Etkinlikte yer alan Canan İzmirli ise: "Merhabalar. Bugün yine bizim bir dizi etkinliklerimiz vardı, geçen ders yılında. “Bizden bir yazar, bizden bir kitap” diye. Bugün yine bu devrede de onlardan birisine başladık. Yazarımız Turhan Güç, Turhan Güç’ü biz geçen seneden tanıyoruz. Geçen sene kendisi “Fırtınada İki Kelebek” kitabıyla yanımızdaydı. Bu senede “Geçmişin Gölgesinde Arınma” kitabıyla. Çok güzel bir konusu var. Kendisi kitaplarıyla Çağdaş Yaşam’a destek veriyor. Aramızda olduğu için mutluyuz. Siz de aramızda olduğunuz için mutluyuz, bu çalışmalarımız devam edecek. Herkese teşekkür ediyoruz." sözlerini söyledi.

YAZAR GÜÇ, ETKİLİKTE KİTABINI İMZALADI

 

TURHAN GÜÇ KİMDİR?
1947 yılında Bandırma'da doğan Turhan Güç ilk ve orta öğreniminin ardından 1965 yılında Hava Kuvvetleri'ne katılmıştır. Görevinin dördüncü yılında geçirdiği ağır bir kaza sonucu iki yıl süren yoğun bir tedavi dönemi geçirmiştir. Bu süre zarfinda edebiyata olan ilgisi daha da artmış ve kısa öykü çalışmaları yapmıştır. Kazadan birkaç yıl sonra malülen emekli olmuş ve otuz yıl ticaretle uğraşmıştır. Bu arada Bandırma Gerçek Gazetesi'nde siyaset, sanat ve edebiyat konularında yazıları yayımlanmıştır. 2007 yılında işlerini tasfiye ederek Fethiye'ye yerleşmiştir. Gerçek Gazetesinde yayımlanmış olan yazılarından aldığı cesaretle ilk romanı Fırtınada İki Kelebek'i yazmıştır.

 

 

Bakmadan Geçme