Yatağan Gazi Anadolu Lisesi Proje Okulu oldu

Yatağan Gazi Anadolu Lisesi ilçede ki ilk ve tek proje okulu oldu. Okul Müdürü Gökbörü ASLAN 'Atatürk ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitiminin amaçlarını benimsemiş, donanımlı, her türlü değişime ve gelişime açık, sorgulayabilen, farklılıkları büyük bir saygı ile karşılayabilen, geleceğin öncülüğünü yapacak bireyler yetiştirmek, geçmişten günümüze okulumuzun başlıca hedefi olmuştur' dedi.

  • 1645
Yatağan Gazi Anadolu Lisesi Proje Okulu oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“GELECEĞİNİZ İÇİN GELECEĞİNİZ OKUL”
Yatağan Gazi Anadolu Lisesi’nin ilçede ki ilk ve tek proje okulu olmasının heyecanını yaşadıklarını belirten Okul Müdürü Gökbörü Aslan, “Okulumuzun güvenli bir çevrede yer alması, ulaşım kolaylığı, kız öğrenci pansiyonuna sahip olması gibi fiziki şartlarıyla her zaman ilk tercih edilen okullardan olmuştur. Bunlardan da öte, sizden; okuyan, düşünen, düşündüğünü rahatlıkla ifade edebilen, istediği her türlü bilgiye ulaşabilen, sosyal ilişkileri gelişmiş, geleceğini kendi elleriyle inşa etmiş ve geleceğine inançla bakan, kendine ve değerlerine sahip bireyler olarak yetişmesini istediğiniz evlatlarınızı bize,  güçlü ve dinamik eğitim kadromuza emanet etmenizi istiyoruz. Çünkü onlar, hepimizin geleceği. Milli ve manevi değerlerimize bağlı, ‘Yaratılanı, Yaradan'dan ötürü’ seven, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket eden, vatanına, milletine hizmetkâr olan ve erdemli insan yetiştirebilmenin derdiyle dertlenmiş, vefakâr kişilerin yer aldığı bir kurum olarak; ‘Geleceğiniz İçin Geleceğiniz Okul’ sloganıyla yola çıktık” dedi.
Aslan, şöyle devam etti; “Akademik, sosyal, kültürel, sportif pek çok etkinliğin yanı sıra bilimsel araştırma imkânlarına sahip olan okulumuz; sizleri geleceğin öncüleri olarak yetiştirecektir. Teknoloji ve tasarım projeleri, içinde yer alacağınız sosyal sorumluluk projeleri, sözel ve sayısal alanlardaki akademik çalışmalar sizlerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerinizi destekleyecek niteliktedir. Gelişmiş teknoloji ile donatılmış sınıflarımız, zengin kütüphanemiz, laboratuvarlarımız, her türlü sportif faaliyetlerinizi gerçekleştirebileceğiniz alanlarımızla sizler için hazırız. Tüm gayretimizle, pes etmeden, yorulmak nedir bilmeden, bu topraklarda yaşamanın hakkını vererek çalışacağız deyip başarmak istiyorsanız sizleri bize katılmaya davet ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”
 

Bakmadan Geçme