Yatağan 5 Gün Festivalle Coşacak

Yatağan Belediyesi geleneksel 19.Gençlik Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 21-25 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Festivalde 4 sanatçı yer alırken ilk gün düzenlenecek kortej sonrası Amfi Tiyatroda halkoyunları sergilenecek.

  • 689
Yatağan 5 Gün Festivalle Coşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yatağan Belediyesi tarafından daha önce 18 kez düzenlenerek geleneksel hale getirilen, pandemi dolaysıyla 2 yıl ara verilen Gençlik Kültür ve Sanat Festivali’nin 19.su bu yıl 21-25 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

“İLÇEMİZ SAHİLİ OLMASA DA TARİHİ DOKUSU VE DOĞAL GÜZELLİĞİ İLE ÖN PLANDADIR”

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Yatağan İlçemizde deve güreşi festivali ve Gençlik Kültür ve Sanat Festivali marka haline geldi. Belediye olarak hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleri çok önemsiyoruz. İlçemiz sahili olmasa da tarihi dokusu ve doğal güzelliği ile ön plandadır. Gençlik Kültür ve Sanat Festivali’miz bu yıl 21-25 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Festival 1. Gün Belediye önünden düzenlenecek kortej yürüyüşüyle başlayacak Festival ateşisin yakılmasından sonra, Amfi Tiyatroda halkoyunları sergilenecek. 2 gün Göksel Doğançay’ın konseri yine Amfi Tiyatroda, diğer sanatçıların konserleri 23, 24 ve 25 Haziran’da Yatağan Kaya Köstepen Stadyumunda yapılacaktır. Hedefimiz festival boyunca halkımıza neşeli eğlenceli günler sunmaktır. Belediye hizmetlerimiz hem de sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecek. Tüm halkımız etkinliklere davetlidir” dedi.

Bakmadan Geçme