Yasemin Otel, Çalış'ın ilgi odağı haline geldi

Yenilenen iç ve dış tasarımıyla Yasemin Otel, Çalış bölgesinin ilgi odağı haline gelmeye başladı. Sanatçı Ahmet İlker Kaya'nın hayal dünyasını Yasemin Otel'in duvarlarına işlediği kompozisyon, halktan tam not almayı başardı.

  • 6680

Yaz sezonuna sayılı günler kala Yasemin Otel, Çalış’ta yenilenen dış tasarımıyla ilgi odağı haline geldi. Tıpkı ismi gibi duvarlarında da bulunan Yasemin çiçekleri, tabiat ana figürüyle birleşerek müthiş bir görsel haline geldi. 15 Nisan’da bitmesi beklenen proje sonrasında, otel kapılarını misafirlere açacak.
Zeybek, “Çalış’ta fark yaratmak için binayı renklendirmeye karar verdik”
Otel işletmecisi Pınar Aydın Zeybek, “Beş yıldır Yasemin Otel’in işletmecisiyim. Çalış’ta fark yaratmak için binayı renklendirmeye karar verdik. Sonrasında yolumuz Ahmet İlker Kaya ile kesişti. Ahmet Bey bu işin en iyilerinden birisi. Fethiye’nin belli yerlerinde çalışmaları bulunuyor fakat işin bu kadar merkezi olması hepimizi heyecanlandırdı. Ortalama bir ay süren bir çalışma sonucunda ortaya böyle güzel bir sanat çıktı. Yapılan bu tasarım ise sahilden geçen herkesin dikkatini çekiyor. Bu durum da bizleri sevindiriyor. İç taraflarda da devam edilen çalışmalar 15 Nisan’da tamamlanacak ve sezon açılışımızı yapacağız” dedi.
Zeybek, “1 Haziran’dan itibaren canlı müzik yapacağız”
Canlı müzik için tarih veren Zeybek, “Bu sene başarılı bir ekiple anlaştım ve 1 Haziran’dan itibaren canlı müzik yapacağız. Haftada iki gün şeklinde olacak. 80’ler ve 90’lar Türkçe Pop müzikleri misafirlere sunacağız. Buradaki yabancılar da bizim müzik kültürümüzü çok seviyorlar.  Anlaştığımız ekip aynı zamanda İngilizce ve İspanyol’ca da şarkılar söyleyecek. Sonucun çok güzel olacağını düşünüyorum ve herkesin de otelimizi ve kafemizi ziyaret etmelerini öneriyorum” ifadelerini kullandı.
Kaya, “Çalış’a yakışan bir şekilde renkli tasarımlar yaptım”
Sanatçı Ahmet İlker Kaya ise, “23 senedir Fethiye’de yaşıyorum. Yasemin Otel yetkilileriyle iki ay önce oturup konuşmuştuk. Çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Buradaki işe ise yaklaşık bir ay önce başladık. Fethiye ve Çalış’a yakışan bir şekilde renkli tasarımlar yaptım. Doğa ananın ellerini yukarı doğru kaldırmış bir şekilde olan görüntüsünden ve ellerinden yasemin çiçekleri çıkan bir kompozisyon hazırladım. Bunu da hayal gücümle birlikte duvara yansıttım. Sonuç ise herkes tarafından beğeni topladı” dedi.

Yasemin Otel, Çalış'ın ilgi odağı haline geldiYasemin Otel, Çalış'ın ilgi odağı haline geldi

Yasemin Otel, Çalış'ın ilgi odağı haline geldi
Yasemin Otel, Çalış'ın ilgi odağı haline geldi
Yasemin Otel, Çalış'ın ilgi odağı haline geldi

Bakmadan Geçme