YAPILANDIRMADA SON GÜN 31 MAYIS 

Milas Belediyesi, vatandaşların belediyeye olan borçlarını yapılandırmaya başladı.  Yapılandırma imkanından yararlanmak isteyenlerin, çevrim içi olarak ya da Milas belediyesine 31 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

  • 611
YAPILANDIRMADA SON GÜN 31 MAYIS 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas Belediyesi, vergi ve diğer konularda Milas Belediyesi'ne borcu olan mükelleflere yapılandırma imkanı sağlıyor. Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 7440 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” kapsamında mükellefler, vadesi 31 Aralık 2022 tarihinden önceki borçlar ile birlikte diğer cezaları yapılandırabilecek.

YAPILANDIRMA KAPSAMINA GİREN BORÇLAR
Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşların, 31 Mayıs 2023’e kadar Milas Belediyesi’ne başvuru yapması gerekiyor.
Milas Belediyesinden yapılan açıklamada:
İdari Para Cezası bulunan ve borçlarını peşin ödemek isteyen mükelleflerden peşin ödenmesi halinde, ceza asıllarından yüzde 25 indirim uygulanacağı belirtildi. Öte yandan yapılandırmadan; Milas ilçesi sınırları içinde Emlak Vergisi (Mesken, İşyeri, Arsa, Arazi), Çevre Temizlik Vergisi, İlan-Reklam Vergisi ve Eğlence Vergisi borcu, Yol Katılım Payı, Kira borçları ve İdari Para Cezası borcu olan tüm gerçek ve tüzel kişiler yararlanabileceği vurgulandı.

 Borç yapılandırması için ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0252 513 2069 - 0252 513 2123 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler.
 

Bakmadan Geçme