- Haberler
- Asayiş
- Yanına oturduğu hasmını kurşun yağmuruna tuttu planlasam kamera olmayan yerde öldürürdüm dedi
Yanına oturduğu hasmını kurşun yağmuruna tuttu planlasam kamera olmayan yerde öldürürdüm dedi
Burdur'da restoranda tartıştığı H. Mete'yi öldüren R. Uçar, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Savcı, sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis istedi Uçar ise tasarlayarak öldürme iddiasını reddetti.
Burdur'da alkollü restoranda karşılaştığı H. Mete'yi (42) kasten öldürme suçundan tutuklanan R. Uçar, Burdur 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci duruşmada hakim karşısına çıktı. Duruşmaya sanık Uçar Ses ve Görüntü Bilişim Sistemleri (SEGBİS) ile bağlanırken, maktulün babası N. Mete ve taraf avukatları salonda hazır bulundu.
İddia makamı verdiği mütalaada sanık hakkında tasarlayarak kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.
Bakmadan Geçme
Seydikemer’de 4 gündür kayıp şahıs serada ölü bulundu
Muğla’da EDS uygulaması 10 Ağustos’ta devreye giriyor
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Barış Güler: ‘Cumhuriyet Halk Partisi'ni yaşatmaya devam edeceğiz’
Muğla’da 2 milyon 280 bin liralık akü hırsızlığı operasyonu: Zanlı tutuklandı
Başkan Akdenizli'den Fethiye Kaymakamı Akkaya'ya ‘Seki Güreşleri’ daveti
Muğla 7 Ağustos 2026 hava durumu: En sıcak ilçeler belli oldu