Yakup Otgöz 'Seçimi birinci turda alacağız'

14 Mayıs seçimlerine 1 aydan az zaman kalırken, AK Parti Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, mahalle mahalle gezerek, seçim çalışmalarına devam ediyor

  • 712
Yakup Otgöz 'Seçimi birinci turda alacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

. Dalaman’da bir takım ziyaretlerde bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz; “Cumhurbaşkanımıza destek oldukça fazla. İnşallah birinci turda seçimi alacağız” dedi.
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz Dalaman’da seçim çalışmalarını sürdürdü. Yakup Otgöz beraberinde AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hakan Fevzi İlhan, AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz, AK Parti milletvekili aday adayı olan Uğur Akın Şahin ve AK Parti İlçe Teşkilatı yer aldı. 
İlk olarak AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, burada partililerle istişarede bulundu. 14 Mayıs seçimlerinde zaferle çıkmak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Yakup Otgöz ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımızın ve bizim bu millete olan güvenimiz tam. Millet için, bayrak için, vatan için bu millet kime oy vereceğini çok iyi biliyor. Sahada karşılaştığımız manzaralar, bu milletin güvenini kazandığımızı gösteriyor. Türkiye’nin 21 yılda nereden nereye geldiğini herkes çok iyi biliyor. Bugün bu millet yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u, İHA’ları, SİHA’ları, yerli ve milli gazımızı, Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma’yı, Şehir Hastanelerini ve daha pek çok sayamadığım yerli ve milli üretimi konuşuyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yerli ve milli hedeflerimiz her geçen gün büyüyor.  İnşallah 14 Mayıs seçimlerini zaferle sonuçlandırıp, 15 Mayıs sabahına yeniden Zaferle başlayacağız” diye konuştu.
AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Dalaman Belediyesini ziyaret eden Yakup Otgöz ve beraberindekileri, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş karşıladı. AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Dalaman Belediyesindeki birimleri tek tek ziyaret eden personelin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik etti. Belediyedeki ziyaretin ardından Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Otgöz’e esnaf ve vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların teveccühüne teşekkür eden Otgöz, Cumhurbaşkanımıza ve kendilerine destek istedi. Esnaf ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Otgöz; “Seçim çalışmalarımız her gün devam ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak gezip, vatandaşlarımızın gönlünü kazanacağız. Cumhurbaşkanımıza destek oldukça fazla. İnşallah 14 Mayıs’ta birinci turda seçimi alacağız” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme