Villacılardan miting gibi basın açıklaması

Fethiye ilçe merkezinde faaliyet yürüten villa turizmcileri, cumartesi günü mitingleri aratmayacak bir basın toplantısı düzenlemeye hazırlanıyor.

  • 908

Villa yasası olarak da bilinen kanunun yürürlüğe girmesinin ardından zor durumda olduklarını ifade eden villa işletmecileri, basın açıklamasında yaşadıkları mağduriyeti dile getirip, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyecekler. Villaların kapalı kalması kimseye fayda sağlamayacağı gibi, sezonda çalışmayan villalar hem devletin vergi kaybına hem de yöre halkının parası kazanmasına mani olacak.

Villacılardan miting gibi basın açıklaması
Villa sahipleri düzenli olarak vergilerini ödediklerini, güvenlik güçlerine kimlik bildirimi yaptıklarını hatırlatarak, “Kendi tapulu arazimize tatil amaçlı villa yaptık. Misafirlerimiz yılardır keyifli bir şekilde tatillerini geçirdiler. Villaların çalışmaması sadece bizi zor durumda bırakmayacak. Her yıl yöremizi tercih eden yüzbinlerce aileleri de mağdur edecek. Her yıl misafir ettiğimiz aileler artık tatil yapamayacak. Bu düzenlemenin kimseye maalesef faydası yok. Cumhurbaşkanımız bizi içinde bulunduğumuz zor durumdan değerli liderliği ile kurtaracaktır” dediler.

Bakmadan Geçme