VEKİL ÖZCAN FETHİYE'YE GELEREK İLÇE BİNASINI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Vekili Mustafa Koyuncu'yu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Özcan, Fethiye'nin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunacağını belirtti.

  • 923
VEKİL ÖZCAN FETHİYE'YE GELEREK İLÇE BİNASINI ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan Fethiye’ye geldi. Akabinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Vekili Mustafa Koyuncu’yu ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunuldu.
KOYUNCU,“TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE ÇALIŞIYOR”
CHP İlçe Başkan Vekili Mustafa Koyuncu, “Muğla milletvekilimiz Sayın Suat Özcan ilçemize ilçe binamıza ziyarette bulundu. Buradan sonra belediye ve bazı meslek odalarımızı ziyaret edeceğiz. Vekilim gündem ile ilgili beyanda bulunacak. Bölgemizdeki çalışmalarımıza daha öncede iki tane milletvekili gelmişti. Sayın Mürsel Alban ve Burak Erbay milletvekillilerimiz. Milletvekillerimiz sadece Muğla bölgesinde çalışmıyor. Genel başkanlarımızın direktifi doğrultusunda Türkiye’nin her yerinde çalışıyor. Sadece kendi bölgelerinde değil, her bölgede çalıştığı için fırsat bulduğu zaman bölgelerimize geliyor. Şu anda bir haftalık tatilini değerlendirmiş vekilimiz ve bölgemize geldi. Gündem ile ilgili bilgilendirme yapacak ve ziyarette bulunacak” dedi.
ÖZCAN,“FETHİYE’NİN SORUNLARIYLA İLGİLİ BİLGİ ALIP VERECEĞİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, “ Hepinize güzel günler diliyorum. Türkiye büyük millet meclisi bildiğiniz üzere 16 Aralık gibi cumhurbaşkanlığı bütçesini görüştü genel kurulda kabul edildi. Tabi biz kabul etmedik çünkü biz bu bütçenin ülkemize çok yarar getireceği kanaatinde değildik. Ben Türkiye büyük millet meclisi milli eğitim kültür, gençlik ve spor komisyonu üyesi olarak hem milli eğitim bütçesini hem de diğer bütçeleri ülkemiz için 2023 yılı için refah, huzur ve yatırımlarla insanımızın, vatandaşımızın önünün açılacağı bir yıl olmayacağını düşünüyorum. Sonrasında geçtiğimiz hafta Perşembe günü genel kurumda grup başkan vekilimiz sayın özgür özer AKP grubuna dönerek şöyle dedi; “Yılın sonuna geldik 2022 yılını bitiriyoruz ancak toplumumuzun, ülkemizin temel sorunlarını çözemeden yılı bitiriyoruz. Milyonlarca insan EYT’yi meclise getirmenizi bekliyor. Binlerce insan taşeron işçisi kadroya geçmesi için düzenleme gereği getirmenizi beklerken siz meclise ara veriyorsunuz. Noel tatilinize gidiyorsunuz.” Diye söylem de bulundu. Sonrasında da meclis ara veriyor bu arayı biz milletvekilleri tabi ki kendi seçim bölgemize gelerek değerlendirme çalışması içerisinde bulunuyoruz. Boş olduğumuz aslında boş diye bir şey yok genel kurul çalışmaları, seçim bölgeleri çalışmaları ve genel merkez çalışmalarımızı şeklinde 3 zaman dilimine ayırıyoruz. Fethiye ye geldiğimizde mutlaka ya bir gün önce ya bir gün sonra ya bir hafta önce ya bir hafta sonra Seydimler’e ya da dalaman Köyceğiz… Bugün burada sivil toplum örgütleriyle görüş alış verişinde olacağız. Fethiye’nin tarım, turizm ve diğer sorunlarıyla ilgili bilgi alıp vereceğiz” şeklinde konuştu.

VEKİL ÖZCAN FETHİYE'YE GELEREK İLÇE BİNASINI ZİYARET ETTİ


 

Bakmadan Geçme