Vekil adayı Tosun, İYİ Parti Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti

İYİ Parti Muğla 3'üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Tosun Fethiye'ye gelerek İYİ Parti Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti. Başkan Tolga Turgutoğulları ve yönetimine nazik karşılama için teşekkür eden Tosun, çeşitli açıklamalarda bulundu.

  • 455

İYİ Parti Muğla 3’üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Tosun, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimini ziyaret etti. Fethiye İlçe teşkilatında gerçekleştirilen ziyarete İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber ve partililer katıldı.

Ziyarette konuşan Tosun, şunları söyledi:
“Fethiye önemli bir ilçe. Buralarda önemli derecede turist ağırlanıyor. Ziyaretlerimizi gerçekleştirip sonrasında memleketimiz Bodrum’a döneceğiz. Çalışmalarınızı görüyorum. Herkes çok aktif çalışıyor. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalar için teşekkür ediyorum. İnşallah 14 Mayıs’ta 3 milletvekili çıkartacağız. Biz de inşallah TBMM de şehrimize hizmet edeceğiz. Son 10 yıl da merkez bütçeden geri dönüş için sorun yaşıyoruz. Bunlar için uğraşıyoruz. Hizmet açığını kapatıp mutlu bir Muğla oluşturmak istiyoruz. 

“3 vekil çıkartacağımıza inanıyoruz”
Yerelde aldığımız oyların üstüne çıkmayı düşünüyoruz. 3 vekil çıkartacağımıza inanıyoruz. Milas bölgesinde de oylar çok iyi. O bölgede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Vatandaşın ciddi bir ilgisi var. Vatandaşımız da tercih ederse 3 vekil çıkartıp Ankara’ya gideriz. 

“Farklı partilerden ciddi derecede oy alacağız”
Farklı partilerden ciddi derecede oy alacağımızı düşünüyorum. Bu durumla sokakta karşılaştım. Ben Mehmet tosun konularak hiçbir partiyi küstürmeden bu işi başaracağım. Birlik ve beraberlik içinde seçim kampanyası yürütmeyi düşünüyoruz. Sandıkta da bu durumun karşılığını alacağız. 

“İYİ Parti olarak fark yaratacağız”
Listenin başından sonuna kadar nitelikli insanlar var. Biz de zaten iyi parti olarak fark yaratacağız. Halka dokunan, halktan, halkın içinden, halkın sorunlarını meclise taşıyan parti olmak için uğraşıyoruz. Bütün ilçelerin sorunlarının sadece konuşulmadığı, adım adım çözüldüğü bir Muğla için çabalıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“3 vekili garanti olarak görüyoruz”
İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ise, “Tolga: Mehmet bey buradaki esnafımızı, sendikalarımızı, halkımızı ziyaret edecek. Kendisine bu çıkmış olduğu kutlu yolda başarılar diliyorum. İnşallah biz bunu başaracağız. Çalışmalarımız o yönde devam ediyor. Hoş geldin diyoruz. Son 7 günümüz, hızla çalışacağız. 3 vekili garanti olarak görüyoruz. Bunu başaracağız” dedi.

Vekil adayı Tosun, İYİ Parti Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti

Bakmadan Geçme