Vekil Adayı Demir, 'Muğla Yatırıma Doyacak'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 14 Mayıs seçimleri sonrası Muğla'nın yatırıma doyacağını ifade eden Demir, 'Muğla için taşın altına elimizi koymaktan hiçbir zaman korkmayacağız' dedi.

  • 567

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, millet ittifakı ortakları ve ilçe başkanları ile birlikte Seydikemer Eşen Mahallesi’ndeki vatandaşları ziyaret etti.
Seçime çok kısa bir süre kaldığını millete ve Muğla’ya hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden Demir, “Ege’nin gözbebeği ilimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizlerde bu amaç doğrultusunda Muğla’ya daha iyi hizmetler yapabilmek adına milletvekili adayı olduk. Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde 14 Mayıs sonrası Muğla’da hak ettiği hizmetin daha fazlasını alacak.” dedi.
Milletvekili adayı Demir ziyaretlerinde vatandaşların sıkıntı ve taleplerini de dinleyerek çocuklarla da yakından ilgilenerek hediyeler verdi.
 

Bakmadan Geçme