'Vay Başımıza Gelenler' adlı oyun seyirci ile buluşmayı bekliyor

Fethiye'de yaşayan tiyatro oyuncuları tarafından hazırlanan 'Vay Başımıza Gelenler' adlı oyun 26 Mart Salı ve 27 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Ray Cooney'in yazdığı ve Ufuk Emek'in yönettiği komedide Selin Köktener, Tevfik Sekmen, Ufuk Emek, Osman Batur Keser, Ecem Çoruh, Bilgen Durmaz, Şahin Özden, İbrahim Örnek, Ayşegül Yumrutepe ve Can Geçim olmak üzere 10 oyuncu ve 4 teknik personel görevalıyor.

  • 537

Ray Cooney'in yazdığı ve Ufuk Emek'in yönettiği, Fethiye'de yaşayan tiyatro oyuncuları tarafından hazırlanan “Vay Başımıza Gelenler” adlı oyun 26 Mart Salı ve 27 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de kültür merkezinde sahnelenecek. Komedi oyununda Selin Köktener, Tevfik Sekmen, Ufuk Emek, Osman Batur Keser, Ecem Çoruh, Bilgen Durmaz, Şahin Özden, İbrahim Örnek, Ayşegül Yumrutepe ve Can Geçim olmak üzere 10 oyuncu ve 4 teknik personel görev alırken Yönetmen Ufuk Emek proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Tam bir kahkaha tufanı”
Yönetmen Ufuk Emek proje ile ilgili olarak şunları söyledi, " Vay başımıza gelenler bir Fars komedi. Baş döndürücü bir temposu var. Tam bir kahkaha tufanı. Eminiz ki izleyenler zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar. Oyuncularımız da teknik kadro da müthiş performanslar sergiliyorlar. Tekrar tekrar izlemek isteyeceğiniz bir oyun hazırladık. Hepimiz çok heyecanlıyız ve seyircimizle buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Oyunumuz Nisan ve Mayıs aylarında da kültür merkezinin boş olduğu günlerde tekrar sahnelenecek. Bütün tiyatro severleri oyunumuzda görmek istiyoruz."

'Vay Başımıza Gelenler' adlı oyun seyirci ile buluşmayı bekliyor

Bakmadan Geçme