Vatandaşlardan CHP'ye yıkım tepkisi

Marmaris'te kaçak ve imara aykırı yapılaşmayla mücadele kapsamında imar kanunlarına aykırı bina ve iş yerlerinin yıkımına devam ediliyor. Yıkım yerlerini ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

  • 2408
Vatandaşlardan CHP'ye yıkım tepkisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmaris’te devam eden yıkım yerlerini ziyaret eden CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, halkın tepkisiyle karşılaştı. Muğla'nın Bodrum, Datça, Menteşe, Ortaca ve Marmaris gibi ilçelerinde kaçak ve imara aykırı yapılaşmayla mücadele kapsamında imar kanunlarına aykırı bina ve iş yerlerinin yıkımına devam ediliyor. 

Kaçak yapılaşmanın fazla olduğu Marmaris ilçesinde yer alan Bozburun, Selimiye ve Söğüt Mahallelerinde imar planları bulunmaması nedeniyle ev ve işyerleri için yıkım kararı verilen yapıların yıkım çalışmalarına başlanmıştı. 
Bozburun’da yıkım çalışmaları devam ederken CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, bölgeye bir ziyarette bulundu. Ancak CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban ziyaretinde beklemediği bir tepki ile karşılaştı. 

"Bu pandemi döneminde kimsenin buraları yıkmaması lazım.” diye konuşan CHP’li Alban’a vatandaşlar sert tepki gösterdi.

"BİZİ SATAN CHP İLÇE BAŞKANI"
Evi yıkılan vatandaşlar “Bizi satan CHP İlçe Başkanı. Bizi satan sizin adamlarınız.  Adamsa, adamlarınız.  Buralar yıkılırken niye burada değildiniz? İstemiyoruz sizin gibileri. Sizin görmek istemiyoruz" diye isyan etti.

“İNLERDE DEĞİLDE EVLERİMİZDE YAŞAYALIM”
Tapulu tarlasındaki evi yıkılan bir başka vatandaş ise, CHP’li Alban’a; “Sizden bir ricamız var. Bizim tapulu tarlamızdaki binalarımızı yıktınız. Allah rızası için açın gözlerinizi de bir bakın. Burada 300-400 tane kaçak yapı var. Sadece 4 tanesini yıktılar. Bizim kaçak yapı yapmamak gibi bir şansımız yok. Biz kaçak yapı yapmak zorundayız. İmarımız yok bizim. Çocuklarımız var. Nereye gidelim. Yapsın o zaman imarını. Herkes nereye sığınacağını bilsin. Ormana girmeyelim. İnlerde değil de, evlerimizde yaşayalım. Belediye başkanına sesleniyorum. Yapsın imarı ve imar üzenine çalışsın.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme