Vatandaşlar yeni devlet hastanesini merakla bekliyor

Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşlar, yeni yapılacak olan devlet hastanesini merakla bekliyor. 

  • 2619

Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi göremeye gelen vatandaşlar mevcut olan devlet hastanesinin artık yeterli olmadığını, Fethiye halkına küçük geldiğini ve bazı birimlerin hastanede olmamasından dolayı sıkıntı çektiklerini dile getirdi. 

Vatandaşlar yeni devlet hastanesini merakla bekliyor

Karagedik Mahallesi'ne yapılması planlanan devlet hastanesini merakla beklediğini dile getiren bir vatandaş, “Göz doktoru için Muğla’ya kadar gidiyorum. Yeni hastane Fethiye’ye kesinlikle gerekiyor, burası artık yetersiz kalıyor” diye konuştu.

Vatandaşlar yeni devlet hastanesini merakla bekliyor

“Doğru ama yetersiz hizmet!”
Bir başka vatandaş ise, “Biz bu hastaneden doğru hizmet alıyoruz ama yetersiz kalıyor. Yeni ve daha büyük bir hastane açılması gerekiyor” dedi. Hastaneye gelen vatandaşlar, yeni açılacak olan devlet hastanesini özlemle beklerken Fethiye Devlet Hastanesi’ndeki yoğunluk ise devam ediyor.

Vatandaşlar yeni devlet hastanesini merakla bekliyor

Fethiye Devlet Hastanesi'nin yeri belli oldu
Özellikle yaz aylarında yaşanan yoğunluk nedeni ile yeni hastane binası yapılmasına karar verilen Fethiye Devlet Hastanesi'nin yeri belli oldu. Alınan son karara göre Fethiye Devlet Hastanesi Karagedik Mahallesi’ne yapılacağı öğrenildi. Sadece Fethiye değil aynı zamanda Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Acıpayam, Gölhisar, Çameli, Kaş gibi ilçelere de hizmet veren Fethiye Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası yapılıp hizmete girmesi ile yatak kapasitesi de 500'e yükselecek. Yer tespiti yapılan yeni Fethiye Devlet Hastanesi hizmet binası için projesi çizildikten sonra artık ihale aşamasına geçilecek.

Bakmadan Geçme