Vatan Partisi Milletvekili Adaylarından Yatağan Ziyareti

Vatan Partisi Muğla 1.sıra Milletvekili adaylı Av. Emre Aykın ve Vatan Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili Adayı İlyas Yılmaz, Yatağan pazar ve çarşı esnafını ziyaret etti.

  • 539

Vatan Partisi Milletvekili adayları yağmur çamur demeden sorunları dinledi, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Vatan Partililer ziyaret ettikleri esnafın sorunlarına karşılık çözüm yollarını aktardı. Gerçekleşen ziyarette Vatan Partisinin çözüm ve vaatleri aktaran Vatan Partisi Milletvekili Adaylarının konuşmalarından satır başları şunlar:

“Çözüm Üretim Devrimi”
Muğla 5. Sıra Milletvekili Adayı İlyas Yılmaz:
“Vatan Partisi Genel Başkanı sayı Doğu Perinçek Üretim Devrimi kitabını yazdı, parti politikamız üretici baş tacı olacak diyor. Parti programında esaslı üretim programı bizde var. Ucuz mazot, ucuz girdiler ile üretimi ayağa kaldıracağız. Dışa bağımlı, sıcak para ve dolara bağlı ekonomi dönemi bitecek. Ülke olarak kendimize yetecek kudretimiz var. Bu kudret Vatan Partisi Meclis'e girer ise kendini gösterecektir. Çözüm Üretim Devrimi Programıdır ve bu program Vatan Partisinde var.” Dedi.

“Kira Bedelleri 3 Yıl Boyunca Artmayacak”

Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Emre Aykın:
“Kira derdi halkımızı perişan etti. Füze gibi yükselen kira bedelleri, bütün malların fiyatlarını etkiliyor ve hayatı pahalılaştırıyor. Kira bedellerinin artışı, enflasyonun ateşini yükselten en önemli etken oldu. O nedenle kiraların yükselişi, esnafımız başta olmak üzere bütün milletimizin ortak sorunudur.
Kira yükü altında ezilen vatandaşımızı rahatlatacak çözümü, kanun tasarısı oluşturarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na sunuyoruz. Kira bedellerinin üç yıl dondurulmasını talep ediyoruz. Sandıklar kurulmadan çalışmalara başladık. Şunu gönül rahatlığıyla belirtelim, Vatan Partisi meclise girdiğinde kira bedelleri üç yıl boyunca dondurularak artış olmayacak. Hakkaniyetli bir düzen gelecek, kiralarda tavan bedel belirlenerek bu sorun ortadan kalkacak. Esnafımızın da milletimizin de yüzü gülecek. Köklü bir çözüm için de 5 yıl içinde her aileyi konut sahibi yapacağız.” Dedi.
 

Vatan Partisi Milletvekili Adaylarından Yatağan Ziyareti
Vatan Partisi Milletvekili Adaylarından Yatağan Ziyareti

Bakmadan Geçme