Vali Akbıyık, Deniz Kaplumbağalarını Denize Bıraktı
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde (DEKAMER) tedavileri tamamlanan 10 deniz kaplumbağası ile yuvadan yeni çıkan 10 yavru kaplumbağa İztuzu sahilinde denize bırakıldı.
Törenin ardından Muğla Valisi İdris Akbıyık, hem tedavi edilen kaplumbağaları hem de yavruları denize bıraktıklarını söyledi.
Yaratılanı yaradandan dolayı sevdiklerini belirten Akbıyık, "Tabii ki insan vatanı, devleti meydana getiriyor. Bu kaplumbağaları da yaşatıyoruz ki denizler yaşasın, çevremiz yaşasın. İnsanı yaşatacağız, canlıyı yaşatacağız. Dünya yaşasın, devlet yaşasın. 'Yaşasın Cumhuriyet' diyoruz. 100. yılda 10 kaplumbağayı denize bıraktık." diye konuştu.
Bakmadan Geçme
Fethiyespor’dan FETAD’a Sert Sorular! 'Kulübün Başarısız Olmasını Mı Hedefliyorsunuz?'
Marmaris'te çarşı esnafından belediyeye "gölgelik" protestosu
Fethiye Balık Pazarı’nda hareketlilik azalıyor: ‘Her yıl biraz daha geriye gidiyoruz’
Fethiye Çalıca Pazaryeri’nde ikinci el hareketliliği: ‘En azından harçlığımızı çıkarıyoruz’
Muğla’da Özel Güvenlik Haftası: Evren Arslan’a Vali Akbıyık’tan ödül
Amiral Turgut Reis, şehadetinin 461. yılında Bodrum'da anıldı