USTALIK TELAFİ PROGRAMI AÇILDI

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu Telafi Eğitimi kapsamında Total Turizm İşletmeleri A.Ş. Club Tuana ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Mesleki ve Eğitim işbirliği protokolü kapsamında Ustalık Telafi Programı açıldı.

  • 561
USTALIK TELAFİ PROGRAMI AÇILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu Telafi Eğitimi kapsamında Total Turizm İşletmeleri A.Ş. Club Tuana ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Mesleki ve Eğitim işbirliği protokolü gereği olarak Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 50 kişilik ilk çalışan grubu için düzenlenen Ustalık Telafi Programı’nın açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca’nın teşrifleriyle gerçekleştirildi.
Programa Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Baki Burucu, Müdür Yardımcısı Ahmet Buğra Ünal, ilgili alan şefleri Oylum Yöntem ve Bingül Uysal, Club Tuana Genel Müdürü Nurkaya Gündoğdu, İnsan Kaynakları Müdürü Zekai Tombak ve çalışanlar katıldı.
Programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca eğitimin çalışanlar için faydalı olacağını, belgeli çalışan oranını artırmanın bakanlığımızın amaçlarından olduğunu söyledi ve Mesleki sertifikasyonun önemini belirtti. Bu tarz Mesleki Eğitim çalışmalarının turizm camiamız hayırlı olması dileklerini iletti.

Bakmadan Geçme