- Haberler
- Güncel
- Ünlü Sanatçı Keremcem FRT TV'ye Konuştu: 'Yeni Şarkılar Yolda, Ege Turnesi Başlıyor'
Ünlü Sanatçı Keremcem FRT TV'ye Konuştu: 'Yeni Şarkılar Yolda, Ege Turnesi Başlıyor'
Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Keremcem, Fethiye Ölüdeniz'deki Ramada By Wyndham Otel'de hem tatilin hem de müziğin keyfini çıkarıyor. Sanatçı, otelin birinci yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte sahne alarak konuklara unutulmaz bir konser verdi. FRT TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Keremcem, Fethiye'nin doğal güzelliklerine hayran kaldığını belirtti.

Sanatçı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu güzel otelin, Ramada By Wyndham Otelin Ölüdeniz’deki birlikteliğinin yıldönümü için buradayız aslında, onların davetlisi olarak buradayız. Benim de memleketimin yarısı Muğlalı. Muğla’da okudum, Milas'ta doğdum, Bodrum’da yaşıyorum, ailem Bodrum’da... O yüzden akan sular duruyor benim için. Burada olduğuma çok mutluyum.”
Yeni projelerinden de bahseden Keremcem, müzik çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Bir albüm çıkardım ama sıradaki şarkılar hazır, yavaş yavaş devam ediyor. En önemlisi de konserler… Bir Ege turnesi yapıyorum, önümüzdeki günlerde başlayacak. Sonrasında konserler yaz boyu devam edecek inşallah.”
Bakmadan Geçme





