Uluslararası Fethiye Spor Festivali Göcek Açık Su Yarışları lansmanı yapıldı
Uluslararası Fethiye Spor Festivali kapsamında hayata geçirilen 'Spor Fest' organizasyonları büyümeye devam ediyor. İlçenin marka spor etkinliği haline gelen festival zincirine bu yıl ilk kez Göcek de dahil oldu. 9-10 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek uluslararası açık su yüzme yarışlarında 863 sporcu, dört farklı parkurda kulaç atacak.
Uluslararası Fethiye Spor Festivali kapsamında geliştirilen “Spor Fest” organizasyonları, her geçen yıl büyüyerek ilçenin en önemli spor markalarından biri haline gelirken, bu yıl ilk kez Göcek açık su yüzme yarışlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek organizasyon için lansman toplantısı yapıldı.
Yarışlar kapsamında 8 Mayıs’ta teknik toplantı gerçekleştirilecek, 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde ise Göcek’in eşsiz koylarında sporcular start alacak. Organizasyonda 1K, 2K, 4K ve 6K olmak üzere dört farklı parkurda yaklaşık 863 sporcu mücadele edecek.
-
fethiye haberleri
-
göcek
-
uluslararası fethiye spor festivali
-
spor fest
-
ftso başkanı osman çıralı
-
fethiye gençlik ve spor İlçe müdürü harun reşit yiğit
Bakmadan Geçme