Uluslararası Fethiye Festivali 1 Mayıs'ta

Bu yıl 13.Uluslararası Fethiye Festivali Fethiye´ yi bir sanat ve kültür kentine dönüştürmek için halkın ve sanatçıların katkılarıyla gerçekleştirilecek.

  • 4438
Uluslararası Fethiye Festivali 1 Mayıs'ta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'yi sanat ve kültür merkezine dönüştürmek amacıyla organize edilen ve yarın sona erecek festivalde, yerel ürün sergisi, kitap fuarı, imza günleri, edebiyat söyleşileri, dünya müzikleri şenliği, ressam buluşması, fotoğraf festivali gibi etkinliklerin yer alması planlanıyor.

Uluslararası Fethiye Festivali Amacı;
Dünyada barışın, kardeşliğin ve anlayışın gelişmesine, ülkemiz gençliğinin aydın, ilerici, dünya standartlarında yetişmesine katkıda bulunmak ve bütün bunların yanı sıra Fethiye´nin kültür yaşamını geliştirmek için tanınmış yazarların, sanatçıların, tiyatrocuların, müzisyenlerin katkılarıyla halkın da katılımını sağlayarak Fethiye´yi bir sanat ve kültür kentine dönüştürmek olarak tanımlanabilir. 
Bunun için uluslararası ve ülke çapında tanınmış yazar ve sanatçılar Fethiye´ye davet edilip ağırlanmaktadır. Konser, söyleşi ve konferansların tamamına katılım ücretsiz olup, yalnızca topluma kültür hizmeti sunmak amaçlanmıştır.

Yorumlar 1
Sevim Sevtap Yalkut 17 Nisan 2023 19:52

Haberi gayet aydınlatıcı buldum, teşekkür ediyorum. Yalnız festivalin nerede olduğunu öğrenemedim Sizin aracılığınızla öğrenirsem memnun olacağım Saygılar

Bakmadan Geçme