Ülkü Ocaklarından Sert Sözler, 'Bozkurtların Nefesi Daima Ensenizdedir'

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun vefatının 9. yılında Behçet Saatcı ve Osman Cura'ya sert sözler sarf etti. Teke, her ikisinin de ülkü ocakları sayesinde makam ve mevki sahibi olduğunu belirtti. Konuşmasında geçmişte yaşanan olaylara da değinen Teke, 'bozkurtların nefesi daima ensenizdedir' dedi. 

  • 823

“Unutmayız! Unutturmayız!”
Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke yaptığı konuşmada, “Kıymetli ülküdaşlarım, 2016’da Fethiye’de Behçet Saatcı’nın talimatıyla şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun pankartı gece geç saatte belediye görevlileri tarafından saygısızca kaldırıldığını bizler unutmayız! Unutturmayız! 
Behçet Saatcı gibi bugün bu dava, bu teşkilat sayesinde, makam mevki sahibi olup, itibar görüp vasıf sahibi olan Osman Cura’da kaybedenler kulübü, kervanına katılarak ekmeğini yediği kaba pislemiştir! Kellemizi koyduğumuz bu davada Bozkurtların nefesi daima ensenizdedir!
Çünkü 2014’te Beşkeza ruhu diyerek halkı galeyana getirenler, Fethiye’mizden 136 kişinin hapis cezası almasına sebep olmuşlardır!  Çünkü o gün tabela indirttik diyenlerin kendi dönemlerinde memleketimiz Fethiye'de kilise açılmıştır! Yine aynı kişiler Amerikan büyükelçisiyle neler konuşmuşlardır? Yine aynı kişilerin, memleketimiz Fethiye’de mikro milliyetçilik yaparak kaos oluşturmak isteyenlerin döneminde neden çeşit çeşit mason lobileri kurulmuştur! 
Bide kalkıp ocağın taburesini bile ben aldım diyecek kadar hadsizliğe ulaşmışlardır! Bizim teşkilatımızdan neleri aldın? Bizim teşkilatımız sayesinde neler aldın! Her türlü hile iftira ve tuzaklarınız bizleri ve ülküdaşlarımızı yolumuzdan alıkoyamayacaktır! Sizler artık Fethiye’den ellerinizi çekip beka sorunu olduğunuzu kabul edip kendinizi affettirmenin hesabını yapmalısınız! Periyodik bir şekilde memleketimiz Fethiye’de MHP ve Ülkü Ocaklarını yok etmeye yönelik faaliyetlerinizin hepsini biliyoruz. Şehit Fethi Bey'den Bizlere miras bu memlekette Türk Bayrağını kimse fırlatamaz!” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme