Ülkü Ocakları yeni yönetimi belirlendi

21 Ekim Perşembe günü Ülkü Ocakları Fethiye Başkanlığını eski Ülkü Ocakları Başkanı Emre Tekcan'dan devralan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice yeni yönetimi belirledi.

  • 3389
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ülkü Ocakları yeni yönetimi belirlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Teşkilatı yeni yönetimi belirledi. Yapılan yönetim toplantısında yeni görev dağılımları gerçekleşti. Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkan Vekilliğine Cenk Kurt getirilirken, Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Teşkilatlandırmadan sorumlu Başkan Yardımcılığına Eren Bozanoğlu, Taşra Teşkilatı Birimi Sorumlusu olarak Hakan Çınaroğlu, Sosyal faaliyetler ve Sosyal sorumluluk birimi Sorumlusu olarak Özkan Toker ve Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Üniversite Birimi Sorumlusu olarak da Batuhan Baştürk atandı. İlerleyen günlerde belirlenen 5 birimin daha atamasının yapılacağı öğrenildi. 
Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Teşkilatının kapılarının herkese açık olduğunu belirten Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, “Bizim kapımız açıktır üzerinde kilit, anahtar olmaz. Kapımız Fethiye halkına sonuna kadar açıktır. Onların kaygısı kaygımızdır, sorunları sorunumuz, neşesi neşemiz biz burada topluma hizmet için varız. Kapımız herkese açıktır” dedi.

YENİ YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLARIMIZI BELİRLEDİK
21 Ekim Perşembe günü gerçekleşen başkanlık devrinin ardından yeni yönetimi belirlediklerine dikkat çeken Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, “21 Ekim Perşembe günü Ülkü ocaklarımızın Fethiye başkanlığını eski ocak başkanımızdan Emre beyden devraldık yeni bir yönetim oluşturma aşamasındayız. Bu yeni oluşturacağımız yönetimde ki arkadaşlarımızı belirledik. Hareket planımızı oluşturduk ve tamamladık, Allah’ın izniyle Başbuğ Alparslan Türkeş’in izninde, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin güzergahın da ve genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin direktifleri doğrultusunda ülkü ocaklarımız da her daim göreve hazırız” şeklinde konuştu. 

BURASI BİR EĞİTİM YUVASI
Ülkü Ocakları olarak eğitime önem verdiklerini ve Ülkü Ocaklarının eğitim yuvası olduğuna vurgu yapan Başkan Yellice, “Birçok planladığımız faaliyet ve etkinlik tabi ki var, birçok projemiz mevcut. Bunları yeni oluşturduğumuz yönetim kadromuz ile birlikte toplantı ve istişarelerimizi tamamladıktan sonra hayata geçireceğiz. Ülkü ocaklarının var oluş amacı zaten budur. Burası evvela bir bizim tabirimiz ile peygamber ocağıdır, burası bir eğitim yuvasıdır. Biz burada Türk kültürü ile yetişen, vatan sevdası taşıyan, memleketini ve vatanını, büyüğünü, küçüğünü, bayrağını bilen gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Asıl amacımız budur” ifadelerini kullandı.

ÖN YARGILARIMIZDAN KURTULMAMIZ GEREKİYOR
Ülkü Ocaklarına karşı ön yargılı olan vatandaşların ön yargılarından kurtulmaları için ocağa davet eden Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, “Bu aslında ön yargıdır. Biraz önce dediğim gibi Ülkü ocakları aslında bir eğitim yuvasıdır. Ülkü ocaklarına girdiğiniz zaman burada girişten itibaren bir huzur ortamı, ülküdaşlık, gönüldaşlık, abilik, kardeşlik ortamı vardır. Ülkü ocakları sizin tabir ettiğiniz gibi aslında dışarıdan kabadayı tarzı insanların bulunduğu bir ortam değildir. Burada bilimsel sohbetlerimiz de var, sosyal faaliyetlerimiz de var. Biz aslında ülkücüler sosyal insanlarız gerçeğinde, dışarı da bizim çeşitli buluşmalarımız, toplantılarımız şehir içi ve dışında gezilerimiz oluyor. İnsanlara gönül alıcı, onları kucaklayıcı davranış ve tavırlarımız vardır. Burası dediğim gibi aslında peygamber ocağıdır, burada bahsettiğimiz gibi kişiler, davranışlar aslında hiç olmamıştır ve olmayacaktır yani barınamaz” dedi.

BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Teşkilatının kapısında kilit olmadığını ve herkese açık olduğuna dikkat çeken Başkan Yellice, “Görevimizi yeni devraldık, yönetim kadromuzu oluşturduk. Büyüklerimizi ziyaret ederek başlayacağız. Gördüğünüz gibi bizim kapımız açıktır üzerinde kilit, anahtar olmaz. Kapımız Fethiye halkına sonuna kadar açıktır. Onların kaygısı kaygımızdır, sorunları sorunumuz, neşesi neşemiz biz burada topluma hizmet için varız. Kapımız herkese açıktır. Buradan da Fethiye’mize ve Fethiye halkımıza, büyüklerimize, küçüklerimize, öğrencilerimize şunu söylemek istiyorum yarın ki 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Ülkü Ocakları yeni yönetimi belirlendi
Ülkü Ocakları yeni yönetimi belirlendi
Ülkü Ocakları yeni yönetimi belirlendi
Ülkü Ocakları yeni yönetimi belirlendi
Ülkü Ocakları yeni yönetimi belirlendi
Ülkü Ocakları yeni yönetimi belirlendi
Ülkü Ocakları yeni yönetimi belirlendi

Bakmadan Geçme