Turnuvanın şampiyonu Ölüdeniz

Fethiye Kaymakamlığı'nın idaresinde, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda gerçekleştirilen ''Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'' şampiyonu belli oldu.

  • 1125

Final karşılaşmasında saat 21.30'da Patlangıç ile Ölüdeniz, Fethiye Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Ölüdeniz 3-0 kazanarak şampiyon oldu. 3.'lük ve 4.’lük maçı ise 20.30'da Cami ile Karagedik arasında oynandı. Mücadeleyi Cami 5-1 kazanarak turnuvanın 3. oldu.

‘’Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’’ atasözünden hareketle halkın spor yaparak sağlıklı bir vücut ve sağlam bir kafa yapısına sahip olmalarını sağlamak amacıyla geçtiğimiz sene ilki organize edilen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, 2. sezonunda şampiyonunu belirledi. Turnuvaya toplam 24 takım katılırken zorlu mücadelelerden başarı ile finale çıkan Patlangıç ve Ölüdeniz’in aralarında oynadığı maç sonrasında Ölüdeniz şampiyon oldu.

Final karşılaşmasını AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar, Fethiye Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar ve yaklaşık 1500 taraftar izledi. 

11.04.2023 tarihinde saat 21.30’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma ile turnuvanın şampiyonu belli oldu. Ölüdeniz 3-0’lık net skorla Patlangıç’ı yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. 

3. ve 4.’lük karşılaşmasında ise Cami ve Karagedik karşı karşıya geldi. Karşılaşma saat 20.30’da başladı. Bu mücadeleyi Cami kazandı. 

Bu sonuçların turnuvanın şampiyonu Ölüdeniz oldu. 2. Patlangıç, 3. Cami, 4. ise Karagedik oldu.

Turnuvaya katılan takımlara kupaları ve madalyaları takdim edildi. İkincisi düzenlenen bu organizasyonda emeği geçen hakemler, saha görevlileri, sağlık görevlilerine plaket verildi.

Bakmadan Geçme