TÜRKİYE LİGLERİNDE TEK

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor'da taraftarların gözdesi Anıl Gir, 5 maçta 6 gol atmayı başardı. Lacivert beyazlı futbolcu, Türkiye profesyonel liglerinde bu performansa ulaşan tek futbolcu unvanına sahip… Geçtiğimiz sezon Ağrı 1970 Spor deplasmanında sakatlanıp, çapraz bağları kopan 30 yaşındaki usta futbolcu uzun süren tedavisinin ardından iyi çalışarak tekrar sahalara dönmüştü.

  • 3856
TÜRKİYE LİGLERİNDE TEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; bu sezon gol yollarında etkili olmaya devam eden Anıl Gir, Fethiyespor’da 9 golden 6’sını takımına kazandıran Anıl Gir gol krallığında da iddialı durumda. Fethiyespor’un oynadığı Nazilli Belediyespor maçında 1, Darıca Gençlerbirliği maçında 1, Yozgatspor maçında 2, Tekirdağspor maçında 1 gol ve Karaman Belediyespor maçında da 1 gol atan Anıl Gir; profesyonel liglerde dikkat çekiyor. 

5 maçta 3 galibiyet ve 2 yenilgi alan Fethiyespor rakip filelere 9 gol atarken gollerin 6’sı Anıl Gir’den geldi. Anıl Gir, Fethiyespor formasıyla çıktığı 5 maçta üst üste gol atma başarısı gösterdi ve bu sezon Türkiye profesyonel liglerinde bu performansı gösteren tek futbolcu unvanına sahip oldu.
 

Bakmadan Geçme