• Haberler
  • Spor
  • Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön'den Açıklamalar

Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön'den Açıklamalar

Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda internet sayfamız muhabirimize açıklamalarda bulundu.

  • 656

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) 166 km Fethiye-Marmaris etabı bisikletli sporcuların Gaffar Okkan Caddesi’nde start alması ile başladı. Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, Bisiklet Turu ile ilgili duygu ve düşüncelerini  internet sayfamız muhabirimize aktardı.


“Türkiye bugün bisiklet konusunda tarihi bir projeye imza atmıştır”
Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, “Cumhuriyetimizin yüz yılı, Türkiye Bisiklet Federasyonunun yüz yılı ve bunun yanında 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turnuvası ve bugün Avrupa’nın dilinde olan bir turnuva. İlk Babadağ etabında gösterilen bin yedi yüzlük rakıma sporcuların çıkması ve hakikatten Avrupa'nın en güzel görsel manzaralı, emniyetli, güvenli bir parkı olarak şu an Avrupa’nın dilindeyiz. 
Bu ülkemizin tarihi, doğal, kültürel, turistik yerlerin güzelliği aynı zamanda Türkiye Bisiklet Federasyonunun organizasyondaki başarısıdır. Başkanımız Emin Müftüoğlu’nun başarısıdır. Cumhurbaşkanımızın himayesinde yapılmasının başarısı Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ın başarısıdır. Türkiye bugün bisiklet konusunda tarihi bir projeye imza atmıştır” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme