Türk Kadınlar Birliği'nden 'Yaza Merhaba Etkinliği'

Yaz mevsiminin gelmesinin ardından Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından 'Yaza Merhaba Etkinliği' düzenlendi. Halkbank yanında bulunan dernek bölgesinde gerçekleştirilen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

  • 545

Etkinliğe gelenler, kendileri için özel olarak hazırlanmış lezzetli ürünleri tadarak sohbet etti. 
Aynı zamanda etkinlik sonrasında konuşan Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir, derneğe ait bir yerin olmadığını vurgulayarak 1923 yılında Atatürk’ün de desteklediği Türk Kadınlar Birliği’nin Fethiye Şubesi için bir dernek binası talebinde bulundu.

Etkinlik misafirlere limon fidesi dağıtımı ile sona erdi.

Özdemir konuşmasının devamında ise şunları söyledi:
“Biliyorsunuz bir deprem felaketi yaşadık, üzüntüyü hepimiz yaşadık. Çok annelerimizi, babalarımızı kaybettik. Onun için anneler günü, babalar günü bunları hiç düşünmedik. Türk Kadınlar Birliği olarak bir araya gelmemiz gerekiyordu. Yaza merhaba etkinliğinin altında ikramlarda bulunuyoruz. Türk Kadınlar Birliği olarak herkes elinden geleni yaptı. Bizim için daha önemli bir konu var. Bilhassa bunu dile getirmek istiyorum. Bilindiği üzere bizim kuruluşumuz 1923'e dayanan ve Atatürk'ün desteklediği bir dernek. 1969'da da Fethiye'mizde kurulmuş bir dernek. Koca Fethiye'de Atatürkçüyüm, Cumhuriyetçiyim diyenlerden bir yer istiyoruz. Onlardan buraya bir masraf istemiyoruz. Biz yine gönüllüler olarak her şeyi karşılayacağız. Başkanlık sürecimi Ocak ayında bitiriyorum. Kim gelirse gelsin bu derneğin yerini alsın küçük altın ile birlikte anahtarı teslim edeceğim. Ama bu yeri istiyoruz. Cumhuriyetçiyim, Atatürkçüyüm diyen kişilerden özellikle bir yer istiyoruz. En önemli konu bu."

Bakmadan Geçme