Turgutoğulları'ndan Hançer Tartışmalarına Yanıt

İyi parti Fethiye ilçe Başkanı Tolga Turgutoğlları Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. CHP'nin 'İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi' sloganıyla düzenlenen 38. Olağan Kurultayı'nda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında 'Hançer'   göndermesi tartışma konusu oldu. 

  • 910

Seçim öncesinde oluşturulan Altılı Masa’nın çalışmalarını anlatan Kılıçdaroğlu’nun, “İş, adayın seçilmesine gelince hepinizin malumu olan masadan kalkmalar ve masaya yeniden dönmeler geldi. Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım! Usta Nazım’ın dediği gibi ateşi ve ihaneti gördüm” sözleri dikkat çekti.

İyi Parti Fethiye ilçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım” sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yanıt verdi. 

Turgutoğulları, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı;
“Bir 'hançer'den söz edilecekse o 'hançer'; açık ara kazanılacak bir seçimi kişisel egolarını yenemeyerek hediye ederek, size güvenen ve inanan milyonlarca seçmenimizin hayallerine, umutlarına ve geleceğine sapladığınız hançerdir. Herkes işine baksın. Kazanacak adaylar varken kendini aday gösterip kaybetmeye sebep olanlar ve gizli pazarlık yapanlar İyi partiye söz söyleyemezler.”
 

Bakmadan Geçme