Turgutoğulları, 'Ata sporumuza yakışmadı'

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları gazeteciye zorla görüntü sildiren İsmail Balaban'ı kınadı. 

  • 970

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Fethiye’de düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinin final müsabakasında rakibinin elini kaldırarak güreşten çekilen ve daha sonra seyirci ile tartışan İsmail Balaban ile o anları kayda alan Gazeteci Emrullah Gök’e çektiği görüntüleri zorla sildirmesi üzerine kınama Mesajı Yayımladı. 

Tolga Turgutoğulları kınama mesajında “Ata sporumuz güreş müsabakalarında centilmenlik dışı hareketler sergileyerek basın mensubuna saldıran zorla görüntüle çektiği görüntüleri sildiren İsmail Balaban’ı kınıyorum” dedi.

Turgutoğulları açıklamasına şöyle devam etti:
“SED Medya Bünyesinde www.gercekfethiye.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü aynı zamanda dernek üyemiz Emrullah Gök’e yapılan saldırıyı kınıyorum. Fethiye’de düzenlenen güreş organizasyonunda rakibine sinirlenen ve güreşten çekilen, ardından seyircilerle tartışan İsmail Balaban, o anları kayda aldığı sırada Emrullah Gök’ün zorla görüntüleri sildirmesini esefle kınıyorum. Ata Sporumuza bu davranışları ve Gazeteci Emrullah’a yapılan saldırıyı kınıyorum. Ata sporumuza yakışmadı” dedi.
 

Bakmadan Geçme