TURGAY ÖZTÜRK MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Turgay Öztürk AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Saat 13.30'da ilçe binası önünde gerçekleştirilen programa MHP İlçe Başkanı Osman Cura, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve partililer katıldı.

  • 1422
TURGAY ÖZTÜRK MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

7 Mart Salı günü saat 19.30’da AK Parti ilçe binasında yönetim kurulu üyeleri ile toplantıda bir araya gelen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 3 yıldır beraber yol yürüdüğü yönetim kurulundaki arkadaşları ile helalleşerek vedalaştı. 3 yıldır yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Öztürk, milletvekilliği aday adaylığını da duyurdu. Saat 13.30’da ilçe binası önünde gerçekleştirilen programda konuşan Öztürk, milletvekilliği aday adaylığını resmen açıkladı.

"2023 GENEL SEÇİMLERİNDE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETMİŞ BULUNUYORUM"

AK Parti il.e binasında konuşan Öztürk;
"Kıymetli Muğlalı, Fethiyeli hemşehrilerim,
Değerli dava arkadaşlarım.
2020 yılı Mart Ayından itibaren büyük bir onur ve gururlasürdürdüğüm AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevimden Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yola çıktığımız 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmiş bulunuyorum.
Öncelikle Kahramanmaraş Merkezli 11 ilimizde yaşanan depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm yaralarımızı saracak, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde depremden etkilenen şehirlerimizi tekrar inşa edeceğiz. 
Değerli dava arkadaşlarım,
Görev sürem boyunca bu onurlu görevi yapmama imkan sağlayan başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Merkez teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. İlçemiz için aralıksız vermiş olduğumuz hizmet mücadelesinde bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan İl Başkanımız Sayın Kadem Mete’ye, milletvekillerimize, MYK ve MKYK üyelerimize, Bakanlarımıza ve bürokrasinin kıymetli temsilcilerine ilçem adına teşekkür ediyorum. 
Yine İlçe Başkanlığım süresinde gece gündüz demeden yanımda olan, partimiz için büyük emekler sarf eden, ilçe ana kademe yöneticilerime, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız ve yöneticilerimize, AK Ailemizde çalışanından tutun her kademesinde bulunan kardeşlerimize, mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve ilçe bürokrasimize, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, yöneticilerine, esnaflarımıza hasılı tüm Fethiyeli hemşehrilerime ayrı ayrı çok teşekkür ediyor, hepsine şükranlarımı sunuyorum. Partimize hizmet edip ebediyete irtihal edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum.
Değerli dava arkadaşlarım.
Kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerinde yer aldığım ve yıllarca hizmet etme onurunu yaşadığım AK Partimiz, bizler için aynı zamanda bir ailedir. Bu aile öyle büyük bir aile ki Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm dünya mazlumlarının da sorumluluğunu taşımaktadır. Bugün Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na yürürken işte bu büyük sorumluluk bilinciyle yürüyeceğiz. Fethiyeli ve Muğlalı hemşehrilerimize, aziz milletimize ve tüm insanlığa vereceğimiz her bir hizmet bizler için büyük bir onur vesilesi olacaktır.
Sayın Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Türkiye Yüzyılı; Sürdürülebilirliğin, Huzurun, Kalkınmanın, Değerlerin, Gücün, Başarının, Barışın, Bilimin, Haklının, Verimliliğin, İstikrarın, Şefkatin, İletişimin, Dijitalin, Üretimin, İstikbalin Yüzyılıdır. Bir kardeşiniz olarak Cumhurbaşkanımızın çizdiği vizyon ışığında, ülkemizin müşterek geleceğine büyük bir ivme kazandıracak olan bu seçimde, siz değerli Fethiyeli hemşehrilerim için, Muğlamız için, Ülkemiz İçin ve tüm insanlık için gece gündüz demeden çalışacağımı, bir kardeşiniz olarak daima emrinizde olacağımı buradan ifade etmek istiyorum.
 Bu duygu ve düşüncelerle, kuruluşundan bu yana ailem olan AK Parti’mizin 2023 vizyonuyla aziz milletimize yeni hizmetler vermek için, yeni bir sayfa açmak için Bismillah diyor, sizlerden dua bekliyorum.
En kalbi selam ve saygılarımla…" dedi.

TURGAY ÖZTÜRK MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TURGAY ÖZTÜRK MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TURGAY ÖZTÜRK MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TURGAY ÖZTÜRK MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bakmadan Geçme