Trabzon'un yöresel ürünleri Fethiye ErastaAVM'de

Karadeniz'in incisi Trabzon'dan Fethiye'ye getirilen yöresel ürünler Fethiye ErastaAVM'de satışa sunuluyor. Çeşitli ürünlerin bulunduğu yöresel ürünler standı bir hafta boyunca açık olacak.

  • 618

Trabzon’un köylerinde ve yaylalarında doğal olarak üretilen yöresel ürünler, Fethiye ErastaAVM’de tanıtılarak satışı yapılıyor. Vatandaşın ilgi odağı olan yöresel lezzetli ürünlerin bulunduğu stant bir hafta boyunca açık olacak.

 

Trabzon'un yöresel ürünleri Fethiye ErastaAVM'de


Trabzon tereyağı, kuymaklık peynir ve birçok ürün Fethiye ErastaAVM’de vatandaşa sunuluyor.
“Trabzon’dan Fethiye’ye yöresel ürünler getirdik”
Trabzon’dan Fethiye’ye gelen ve yöresel ürünlerin satışını yapan Çağrı Dilli, "Bin 200 km uzaklıktan Trabzon'dan Fethiye'ye geldik. Fethiye ErastaAVM'de yöresel ürünlerin bulunduğu standımızda satış yapıyoruz. Köyde üretilen tereyağı, peynir gibi ürünleri burada tanıtarak satıyoruz.Yaklaşık 20 gündür buradayız ve bir hafta on gün daha burada olacağız. 

 

Trabzon'un yöresel ürünleri Fethiye ErastaAVM'de
İşler ise, Ramazan ayı dolaysıyla biraz durgun fakat ilerleyen günlerde satışların artacağını düşünüyorum. Standımızda ise Kars'tan eski kaşar, kuymaklık olarak kullanılan peynir, doğal örgü peynir, sucuk, pastırma ve daha birçok çeşit ürün mevcut. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme