TOROS, 'OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

Seyircisi önünde net bir galibiyet alan Fethiyespor, taraftarını mutlu etmeyi bildi. Galibiyetin ardından camiada yüzler gülerken Teknik Direktör Mesut Toros FRT TV mikrofonlarına konuştu.

  • 1141
TOROS, 'OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alınan 3 puan sonrası açıklamalarda bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Oyuncularımı tebrik ederim. Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar performansı gayet iyiydi. Oyun temposu, mücadele, oyun disiplini gerçekten maçı hak ettiklerini gösterdi. Geri dönüş çok iyi oldu. Daha da güçleneceğini düşünüyorum. Aralarında güçlü bir bağ oluştu. İyi futbol oynuyoruz ama zaman zaman bireysel hatalar yapılıyor. Ama futbolda bunlar var. Biz iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Mağlup olduğumuz maçlarda da iyi oynadık. Dediğim gibi bireysel hatalardan dolayı oldu. Sistemimizi oturttuk’’ dedi.
 
NURETTİN’İN SAKATLANMASIYLA İKİ OYUNCU EKSİĞİMİZ OLDU
Konuşmasına devam eden Toros, “Şimdi transfer döneminde bir tane kanat oyuncusu almayı düşünürken Nurettin’inde sakatlanmasıyla iki tane oyuncu eksiğimiz oldu. 2-3 maçtır Burak Özduman’a şans veriyoruz. Fenerbahçe’den aldığımız genç oyuncumuzu kazandırdık kulübe. Aykut maçtan önce hastaydı o yüzden kadroda yoktu. Ama onların yerine kim oynuyorsa fark etmiyor. Biz mücadelemize devam ediyoruz. Seyredenler mutlaka keyif alıyordur bu takımdan. Daha önceki yıllarda da zaten keyif alıyorlardı. Biz Fethiye’ye iç sahalarda zevk alacakları bir futbol izletmek istiyoruz. Bu deplasman şanssızlığımızı da yeneceğimizi düşünüyoruz. Çünkü çocuklar çok istekli. Bu maçı kısa sürede unutup Karacabey maçına hazırlanmak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

HAKEMLE ANLAŞAMADIĞIMIZ KONULAR OLDU
Hakemle anlaşamadığımız konular oldu diyen Toros, “Maçın atmosferinden dolayı çocuklar iyi oynuyorlar istediklerini alamıyorlar. Onların gerilmesi tabi ki yanlış olur ama bizler dışarıda geriliyoruz. Belki bu eksiye ya da artıya yansıya bilir ama ben artı olarak yansıdığını düşünüyorum. Tabi ki hakemle anlaşamadığımız konular oldu. Oyun bulma konusunda, fullerde olduğunu söyledim. Önümüzdeki pozisyonda aynı şekilde devam edince ki pozisyonu bize yaptılar. Biz yapınca verdiler. Tabi istem dışı ağzımızdan kelimeler çıktı. Haklı olarak bir sarı kart gösterdi. Maçtan sonra kendisine teşekkür ettim. Bunlar olacaktır. Heyecanlıyız, hırsımız var. Hayallerimiz var dediğimiz gibi bu sene ilk yılımız. Beklentiler çok yükseliyor’’ dedi.

MURAT TECRÜBELİ BİR KALECİ
Kaleciler hakkında konuşan Toros, “Şu konuya değinmek istiyorum. Kaleci Murat çok tecrübeli bir kaleci. Playof oynamış bir kaleci, çok yüksek maliyetli takımlarda oynamış bir kaleci. Kaleci murat bu takımın çocuğu, Enes bizim evladımız teknik olarak Enes’i çok seviyoruz. Performansından da çok memnunuz. Bir kalecimizi onure ederlerken diğer kalecimizi unutmasınlar. Çünkü oda bu takıma emek veriyor. Lig uzun bir maraton hepsinden faydalanacağız. Kendilerinden tüm takıma destek olmalarını istiyorum. Benim için konuşmaları hiç önemli değil. Biz burada bugün Enes’i oynatırken performansa dayalı oynattık. Dışarıda konuşulanlara dayalı oynatmadık. Biz zaten maçtan sonra kararımızı vermiştik. Murat iyi bir kaleci performansında sıkıntı var kim var arkasında kaleci Enes var. Bütçemiz gereği belli transferler yaptık. Geçen sene yaşanmış bir şampiyonluk. Tebrik ederim geçen seneki takımı da. Yani kalecilerimizden memnunuz tek ricamız bütün oyuncularımıza destek olsunlar. Kimin ne derdi sorunu varsa benim üzerimden gitsinler. Bu çocukların üzerinden gitmesinler. Çünkü bu taraftarın desteği olmadan biz bir hiçiz. Bu bir gerçek. Onların desteklerini de sahada görüyoruz. Bizde onlara layık bir şekilde sahada performans göstermeye çalışıyoruz. İçeride ve dışarıda Fethiyespor’a yakışacak şekilde davranışlar sergiliyoruz. Bu sene tutunma yılımız. Önümüzde Karacabey deplasmanı var. Dediğim gibi ben oyuncularıma çok güveniyorum. Hiçbir sıkıntımız yok oyun prensibimiz oturdu. Herkes bir birini yeni tanıyor. Biz mücadelemize devam edeceğiz’’ diye konuştu.

TÜRK FUTBOLU MÜTHİŞ BİR YILDIZ KAZANACAK
Genç yetenek Cihan hakkında konuşan Toros, “Daha öncede ben Halil Kaşlı’yı ve Sacit Yolcu’yu çıkardım profesyonel yaptım. Ve bazı maçlarda oynattım. Bu olması gereken bir şey ama maalesef uzun yıllardır bu olmadı. Tekrar Cihan Kazan’ı gördük. Cihan Kazan’ı oynatmayı düşündüğümüz çok maçlar oldu. Dediğim gibi yeni bir takım olduğumuz için bu konuda biraz düşünceli davranıyoruz. Bir birini tanımayan çok oyuncu var. Cihan Kazan zamanla oynayacaktır. Yıllardır bu işi profesyonel olarak yapıyoruz. Cihan Kazan oynamaya başlarsa ve formayı kaparsa Türk futbolu müthiş bir yıldız kazanacaktır diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme