'TIRLATTIK GARİ!' AYAKTA ALKIŞLANDI

Fethiye Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından düzenlenen ' Tırlattık Gari!' isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

  • 1343
'TIRLATTIK GARİ!' AYAKTA ALKIŞLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Fethiye Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından düzenlenen ‘Sanat ve Sergi Günleri’ devam ediyor. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde;Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Yetişkin Tiyatro Topluluğu tarafından Ahmet Ekdi’nin kaleme aldığı Yeşim Balkan Ekdi’nin yönettiği “Tırlattık Gari!” adlı oyun kursiyerler tarafından sahnelendi. Oyunu okul kurum müdürlerive çok sayıda tiyatro sever izledi.19 kursiyerin görev aldı iki perdelik oyun yaklaşık iki saat sürdü.Oyun sonrasında kursiyerler ayakta alkışlandı.

 

Fethiye Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ender Suat Tokkonuşmasında; “Kurumumuzun bu yıl düzenlemiş olduğu Sanat ve Sergi Günleri etkinlikleri kapsamında, Tiyatro topluluğumuzu sahneye koydukları oyundan dolayı hepsini kutluyorum. oyuncularımızın ortaya koydukları performanslarından dolayı mutluyum ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.Emeği geçen öğretmenlerimize ve kursiyerlerimizeteşekkür ediyorum. Fethiye Halk Eğitimi Merkezi olarak amacımız Milli Eğitim Bakanlığımız 2023 vizyon programı çerçevesinde sanatsal kursları daha fazla  açarak Hayat Boyu Eğitimin devamını sağlamaktır bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan tüm sanat severlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ender Suat Tok’un konuşmasının ardından oyun yazarı ve eğitmene kurum müdürü ve kursiyer tarafından çiçek verildi.

Bakmadan Geçme