TGA Ege Bölgesi Seçimlerinde Ercan Torunoğulları 'Küresel Vizyon, Güçlü Temsil'
Ege Bölgesi turizminin kaderini belirleyecek olan TGA Yönetim Kurulu seçimlerine saatler kala, ortak aday Ercan Torunoğulları, bölge otelcilerini oy kullanmaya davet etti.
Yarın (21 Aralık Pazar) gerçekleşecek olan kritik seçim öncesi Ercan Torunoğulları; bölgenin yerel dinamiklerini, uluslararası pazarlama gücüyle birleştiren bir vizyonla sandığa gidiyor.
“Ege’nin Geleceği İçin Güç Birliği”
Seçimlerin, Ege turizminin gelecek 3 yılını şekillendireceğini hatırlatan Torunoğulları, yarın oy kullanacak tüm konaklama işletmecilerini sandığa çağırarak şu ifadeleri kullandı: "Biz yatırımcının, işletmecinin dilinden konuşuyoruz. Sektör paydaşlarımızın TGA’ya ödediği katkı paylarının, bölgemize somut turist akışı ve nitelikli turizm olarak geri dönmesinin takipçisi olacağız.
Muğla’dan Fethiye’ye, Bodrum’dan Çeşme’ye kadar her otelcinin TGA nezdinde eşit temsil edilmesini sağlayacağız. Yerel yönetim anlayışını, küresel bir vizyonla TGA gündemine taşıyacağız. Gelin, Ege'yi tüm potansiyeliyle dünyanın en prestijli destinasyonu yapalım! “dedi.
Bakmadan Geçme
