Mary Jane Fethiye'de

Tanınmış sanatçı Mary Jane Fethiye'ye gelerek SMA hastası Hüseyin için konser verdi.

  • 981

Fethiye Mado, Nursel Özdemir Kurumlar, Fenomen Çocuk Klubü, Özel Ata Okullarının sponsorluğunda SMA TİP-2 hastası Hüseyin Efe Büyüksolak’a destek için gerçekleştirilen Mary Jane konseri dün akşam Telmessos Açık Hava tiyatrosunda gerçekleştirildi. Konsere Özel Ata Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Akarsu, yönetim kurulu başkan yardımcısı Ramazan Uysalcan veliler öğretmenler ve Fethiye halkı yoğun ilgi gösterdi. 

Konserle ilgili açıklama yapan Ramazan Uysalcan : ‘Fethiye antik tiyatroda bu anlamda yapılan ilk konserlerden olduğu için mutuyuz bir çocuğumuza ufacık bile katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Sanatçımıza böyle ulvi bir işte bizimle birlikte olduğu için teşekkür ediyoruz. Bizler Fethiye Ata ailesi olarak her zaman sosyal projelerin içinde yer aldık. Almaya devam ediyoruz. Çocuğumuzun en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.’ dedi.

Konser sonunda Fethiye halkı keyifli bir şekilde konserden ayrıldı. Ayrıca Fethiye İlçe Turizm müdürü Saffet Dündar da izleyiciler arasındaydı. 

Mary Jane Fethiye'de

Bakmadan Geçme