• Haberler
  • Güncel
  • TCG Kılıç Hücumbotu ve TCSG-911 Botu Fethiye'de ziyaretçilerini bekliyor

TCG Kılıç Hücumbotu ve TCSG-911 Botu Fethiye'de ziyaretçilerini bekliyor

Fethiye'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ait askeri gemiler ve botlar halkın ziyaretine açıldı.

  • 19

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı TCG Kılıç hücumbotu ile TCSG-911 sahil güvenlik botu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yılı dolayısıyla halkın ziyaretine açıldı. Gün boyunca belirlenen saatlerde kapılarını açan askeri araçlar, denizcilik meraklıları ve aileler tarafından yoğun ilgi gördü.

TCG Kılıç Hücumbotu ve TCSG-911 Botu Fethiye'de ziyaretçilerini bekliyor

Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları tarafından düzenlenen etkinlikte, ziyaretçiler TCG Kılıç ve TCSG-911 botlarını gezme fırsatı buldu, denizcilik faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919’un anısına özel olarak gerçekleşen bu etkinlik, Fethiye’de bütün ziyaretçilerini bekliyor.

TCG Kılıç Hücumbotu ve TCSG-911 Botu Fethiye'de ziyaretçilerini bekliyor

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!