TARAFTARLARDAN ÇATAL'A ÖZÜR ÇİÇEĞİ

Fethiyespor Ankara Demirspor maçı öncesi, Apaçi Taraftar Grubu tarafından Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal'a özür çiçeği takdim edildi.

  • 1467
TARAFTARLARDAN ÇATAL'A ÖZÜR ÇİÇEĞİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un kendi evinde Etimesgut Belediyespor ile oynadığı ve 1-0 kazandığı karşılaşma sırasında tribünden birkaç kişinin Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal’a yönelik sözler nedeni ile maç sonrası yaşanan gerilim tatlıya bağlandı. Fethiyespor’un Apaçiler Taraftar Grubu’ndan Mert Sülün ve arkadaşları Ankara Demirspor maçı öncesi Genel Kaptan Nacit Çatal’a bir buket çiçek taktim ederek özür dilediler.
GEÇEN HAFTA TATSIZ BİR GERİLİM OLMUŞTU
Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Geçen hafta tatsız bir gerilim olmuştu. Arkadaşlarla bir araya gelip konuştuk. Tatlıya bağlandı. Apaçiler her zaman Fethiyesporumuzun yanında. Bundan sonra da yanımızda olmalarını bekliyoruz. Bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanan sorun çözüme kavuştu” ifadelerinde bulundu.
ÖZÜR DİLİYORUZ
Apaçiler Taraftar Grubundan Mert Sülün ise, “Bir yanlış anlaşılma olmuş. Yaptığımız hatadan dolayı Nacit Çatal Bey’den özür diliyoruz. Nacit Bey’e ve Fethiyesporumuza başarılar diliyoruz” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme