TARAFTARLAR BU KEZ DEPREMZEDE KADINLAR İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Milas Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir dizi etkinlik düzenledi. Belediye bünyesinde görev yapan tüm kadın personele çiçek dağıtarak günleri kutlanırken, Milas'a gelen depremzede kadınlara da ziyarette bulunuldu.

  • 565
TARAFTARLAR BU KEZ DEPREMZEDE KADINLAR İÇİN BİR ARAYA GELDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Etkinlikler kapsamında akşam saatlerinde müzikal dinleti ve tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşurken, Milas Belediyesi Veteran Kadınlar ile Genç Kızlar arasında oynanan voleybol maçıyla depremzedeler için çok anlamlı bir kampanyaya imza atıldı.
BELEDİYE PERSONELİNE ÇİÇEK
Kadınlar Günü nedeniyle Milas Belediyesi Başkan Vekili Murat Yazar, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kurt ve Harun Reşit Çavuşoğlu belediye bünyesinde çalışan tüm kadın personele çiçek dağıtarak günlerini kutladı.
MİLAS’A GELEN DEPREMZEDE KADINLAR UNUTULMADI
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, deprem bölgesinden Milas’a gelen ve müdürlük olarak psikososyal destek sağladığı aileleri ziyaret ederek Kadınlar Günü'nü kutladı. Hediye takdim edip, ailelerle sohbet eden ekipler zor günlerin ardından kadınların yüzlerini güldürmek için tüm gün ziyaretlerini sürdürdü.
“SESİMİZİ DUYAN VAR MI?”
Saatler akşam 19.30’u gösterdiğinde ise Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen voleybol müsabakası ile kadınlar “Sesimizi Duyan Var mı?” diyerek önemli bir kampanyaya imza attılar.
Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleşen voleybol müsabakasında Milas Belediyesi Veteran Kadınlar ve Genç Kızlar takımları sahaya “Acınız Acımızdır” pankartı ile çıkarken, karşılaşmanın ilk düdüğü ile tribünden sahaya atılan hijyenik ped, kullanılmamış paketli, etiketli iç giyimleri ile depremden etkilenen kadınlara destek olundu.
“3. SAYFA” OYUNU KADINA ŞİDDETİ ELE ALDI
Günün bir diğer etkinliği ise Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen müzikal dinleti ve tiyatro oyunu oldu. Yönetmenliğini Mehmet Topbaş'ın yaptığı 3. Sayfa isimli oyun, “Sevgi öldürmez!” vurgusu yaparak, kadına şiddet konusunu ele aldı.

Bakmadan Geçme