Taraftardan Fethiyespor'a tepki

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor evinde Modafen ile 2-2 berabere kaldı. Alınan 1 puan ardından taraftarlardan yönetime tepki geldi.

  • 2255
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Taraftardan Fethiyespor'a tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şampiyonluk yolunda mücadele eden Fethiyespor 30. hafta karşılaşmasında Modafen ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Erokspor ile lacivert beyazlılar arasındaki puan farkı 5’e yükseldi. Alınan 1 puan sonrası Fethiyespor Maraton Tribün Lideri Muammer Beylem 2-2’lik skora tepki gösterdi.
Tribün Lideri Beylem yaptığı açıklamada,’’ Şimdi hocama şunu sormak istiyorum. Saha dedin, bilmem ne dedin, yine saha dedin. Dışarıda oynandı. Burada millet çıktı, onca saat çalıştı bu sahayı yapmak için. Saha dedin, saha oldu. Gel dedin geldik. Git dedin gittik. Hani verdiğin sözler nerede? Nerede hocam nerede? Buraya gelip alkış yaparken iyi güzel. Şimdi bu takım niye oynamıyor? Niye oynamıyor adam gibi açıklık getirsinler bize. Bir dünya insan geldi bugün buraya. Taraftar diyotsun, taraftar buradaydı. Şimdi bu taraftarı nasıl getirelim biz buraya?’’ ifadelerini kullandı.Taraftardan Fethiyespor'a tepkiTaraftardan Fethiyespor'a tepki

Bakmadan Geçme