Sutopu U16 Milli takımı Uluslararası Turnuvada İkinci Oldu

Sutopu U16 Milli Takımımız 22-24 Mart Tarihlerinde Sırbistan'ın Becej kentinde katıldığı Uluslararası Dejan Popov Turnuvasında ikinci oldu.

  • 480

22 – 24 Mart 2024 tarihleri arasında Sırbistan’ın Becej kentinde düzenlenen Dejan Popov Turnuvası’nda ülkemizi temsil eden U16 Erkek Milli Takımımız B grubunda, rakipleri PVK Becej’i 15 – 9, VK Borac B.L’yi 14 – 1, SC Winterthur’u 12 – 3, Union Tenerife’yi 9 – 4 ve Mediterrani’yi 11 – 7 mağlup etti. Grubunda oynadığı 5 müsabakadan da galibiyetle ayrılarak grubunu namağlup lider olarak tamamlayan Milli Takımımız, A Grubu lideri İspanyol temsilcisi CNAB ile oynadığı final müsabakasında ise rakibine 14-5 mağlup oldu ve 12 takımın katıldığı Dejan Popov Turnuvası’nı 2. sırada tamamladı.
Enka Spor Kulübü antrenörü Arda Işık'ın öğrencileri; Başhan Kafkas Murathan, Batur Alp Yıldız, Demir Pekcanlı, Batu Bora Kutlu, Kamil Emirhan İncedal ve Cafer Demir Özalp Milli Takım forması ile ülkemizi temsil ederek Ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak ülkemize büyük gurur yaşattılar
 

Bakmadan Geçme