Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen isim herkesi şok etti

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

  • 1552
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen isim herkesi şok etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne eleme düellosu damga vurdu. Erkekler potasında yer alan eleme adayları düelloda karşı karşıya geldi.

Survivor All Star'da eleme potasına giren Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Performans eşleşmesine göre ilk düello Hakan ve Özgür arasında gerçekleşti. Bu etabın sonunda Özgür kazanarak eleme potasından çıktı.

BEKLENMEDİK VEDA
Üçüncü etapta bu kez Poyraz ve Hakan karşı karşıya geldi. 5 olan yarışmacının adaylığının düşeceği oyunda Hakan ve Poyraz kazanmak için elinden geleni yaptı. Nefeslerin tutulduğu etapta Hakan'ın aldığı son sayı ile Hakan düelloyu 5-3 kazandı. Adaya veda eden isim Poyraz oldu.

Bakmadan Geçme