Şube Sekreteri Özdemir, ziyaretlerine devam ediyor

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir beraberinde Şube Sekreter Yardımcısı Gülhan Özdemir ile birlikte Muğla Valiliği Sivil Toplum Kuruluşları İl Müdürü Murat Kavala'yı makamında ziyaret etti.

  • 478
Şube Sekreteri Özdemir, ziyaretlerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu belirten Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, Muğla Valiliği Sivil Toplum Kuruluşları İl Müdürü Murat Kavala ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen buluşmada Şube Sekreteri Özdemir ile İl Müdürü Kavala, engellilerin sorunları ve bu yönde hayata geçirilebilecek projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyareti değerlendiren Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Sekreteri Mehmet Özdemir, “Yaklaşan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde bir dizi ziyarette bulunarak, engellilerin sorunlarına yönelik fikir alışverişinde bulunuyorum. Bu kapsamda Muğla Valiliği Sivil Toplum Kuruluşları İl Müdürü Murat Kavala’yı ziyaret ettim. Bu anlamlı günde yapabileceğimiz çalışmalar ile ilgili olarak da istişarelerde bulunduk. Yakın ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme